Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Greenworks accu gereedschap

Prijs: Niet van toepassing

8 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
Kenmerken:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:

Accu Powertools (24 Volt)

Met 24 Volt accuboormachines, accuzaagmachines en tuinmachines heeft Greenworks een zeer complete accu-gereedschap lijn. Het hoge voltage van 24Volt in combinatie met de professionele opbouw geven de hoogste prestaties in de markt. Uniek blijft de handzaamheid en het design van de accumachines. Deze lijn wordt op korte termijn ook nog uitgebreid met accu cirkelzagen, accu decoupeerzagen etc. De grootste voordelen van accu-gereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, handzaam, zeer krachtig, veel minder lawaai.

De 24 Volt Greenworks machines zijn ontwikkeld voor particulieren en professionals. De lijn bestaat uit een schroefboormachine, een schroefboormachine met klopboor functie, een aantal slagschroevendraaiers voor het snel en eenvoudig aandraaien van schroeven, bouten en moeren, en een handige zaklamp voor op het werk, thuis of op vakantie, een cirkelzaag, multitool en decoupeerzaag. De 24 Volt lijn bestaat verder uit een kettingzaag, bladblazer, heggenscharen, trimmer, langbereik heggenschaar, takkenzaag, compressor. De accu lijn bestaat uit een 2.0 Ah accu en een 4.0 Ah accu (4.0 Ah zorgt voor een dubbele werktijd t.o.v. 2.0 Ah) en een universele acculader. Deze laadt een 2.0 Ah accu in 45 minuten.

Alle accu’s, zowel 2.0 Ah als 4.0 Ah, zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 24 volt lijn. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Greenworks 24 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

 

 

kijk voor Greenworks en andere merken op de site  ..... calitec
Gereedschap-machines

Het adres voor Gereedschap, Tuingereedschap &Machines . Het meest Complete aanbod  voor de thuisgebruiker en professional . Zoekt u gereedschap , tuingereedschap , machines , camerasystemen . We hebben de beste merken in huis

 Calitec.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

Handelsonderneming e.a. de groot ( Bedrijf )
23 dagen actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Burgum
(Friesland, Nederland)
Tel: 0644853739

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)