Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en Belgi´┐Ż!

bouw

DRIEPUNTSSLUITINGEN KFV***incl 3 kommen MEERPUNTSSLUITINGEN

Prijs: € 80,-

148 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort product:
  • Accessoires en overige

WILT U UW DEUREN VAN UW HUIS OPTIMAAL BEVEILIGEN NEEM DAN DIVERSE DRIEPUNTSSLUITINGEN EEN KRUKSLUITING OF EEN CYLINDERSLUITING MET INBRAAKWERENDE SLUITKOMMEN. In 1 handeling sluit je, je deur op 3 plaatsen tegelijk af. Dit Geld voor de binnen en buitenkant geen geknoei met kanongrendels meer. De driepuntsluiting is uitgerust met boven en onder met een haakvergrendeling en een middenslot. Hij is helemaal van metaal SKG (merk KFV AS 4900-W267A 3 sterren met politiekeurmerk). De verstelbare sluitkommen zijn ook 3 sterren. De afstand bovenkant inbouwkast haakvergendeling tot onderkant middenslotkast is 55cm dan bovenkant middenslotkast tot onderkant inbouwkast haakvergendeling is 60 cm Je kan hem voor links als rechts draaiende deuren gebruiken deze is makkelijk om te zetten. Te gebruiken bij een minimale deurhoogte van 170 cm tot een maximale deurhoote van 240 cm de voorplaat is 24 mm breed. De afstand hart slot t/m hart kruk is 7,2 cm de doornmaat is 5,5 cm. Uitermate geschikt voor achterdeuren, tussendeuren en tuindeuren.De driepuntsluiting is eenvoudig zelf op lengte te maken, ddor hem aan de bovenzijde op lengte te maken.

IK HEB NU OOK 3-PUNTSLUITINGEN VOOR VOORDEUREN (CYLINDERSLUITING AS 2502-W267). De prijs is de uiterste prijs kan eventueel ook opgestuurd worden.

Nu ook leverbaar in de vernieuwde inbouwkommen voor een nog betere afstelling en gelijke inbouwdiepte, deze zijn 5 euro duurder per set. Foto 5 en foto 6 zijn de vernieuwde inbouwkommen.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Geldrop
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0620205051

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)