Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŰ!

bouw

TIG lasapparaat 180A met reduceerventiel en lashelm

Prijs: € 432,-

14.863 keer bekeken • Status: Actief

Complete TIG lasset

Set bestaat uit de volgende onderdelen

1 Tig lasinverter 180A incl toortsset
Bij ontwerp en bouw van de inverter TIG 180A is gebruik gemaakt van geavanceerde inverter technologie. De machines zijn opgebouwd uit uitsluitend A-merk componenten. De behuizing is van slagvast ASB. Aansluitingen en bediening zijn verdiept opgesteld om schade te voorkomen. Hierdoor wordt betrouwbaarheid gecombineerd met uitstekende laseigenschappen.
Alle metalen zijn te lassen met deze gelijkstroominverter: ijzer, koper, RVS, titanium. Voor het lassen van aluminium is echter een wisselstroom inverter nodig.
Met dit apparaat kunt u zowel TIG lassen tot 180 ampere en elektrode lassen tot 160 ampere lassen.
De High Frequency Start zorgt voor een perfecte ontsteking van de vlamboog, zonder dat de elektrode het werkstuk hoeft aan te raken. Aan het einde van de las kan de instelbare Post Gas nastromen, zodat oxidatie wordt voorkomen.
Toepassingsgebieden: petrochemie, voedingsmiddelenindustrie (RVS) onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, leidingbouw, custombike en auto-onderhoud.
De besturing door middel van het Inverter systeem maakt het mogelijk een enorme gewicht- en volume besparing te verkrijgen van zowel de transformator als van de afvlakcondensatoren in vergelijkbare apparaten. Daardoor is het apparaat gemakkelijk draagbaar en kan op locatie worden ingezet.

De Tiginverter wordt geleverd met de volgende onderdelen: TIG MMA inverter 180A TIG Toorts type WP26, met vier meter kabel Massakabel met solide aardeklem 4 keramische gascups Wolfram elektrode Paspennen om diameter van wolframstaafje te kunnen varieren TIGtoortsverkleiner om in kleine manoeuvreerruimte te kunnen lassen aansluitpool voor optionele elektrodeklem. Draagband handleiding


2 Automatisache lashelm.
Dit is een nieuwe generatie lashelm, voorzien van micro elektronica, solarcellen en dubbele optische sensoren met een drievoudige instelbaarheid.Mooi strak design, afgewerkt in black piano finish, van sterk en brandveilig nylon 801.De helm is uitgerust met een transparant filter, zodat de lasser onbelemmerd zicht heeft op zijn laswerk. Het filter slaat in 0,0001 seconde om naar een donker filter. 1.  De schakelduur van donker naar licht kan traploos worden ingesteld van 0,1 tot 0,9 seconde. Dit kan handig zijn wanneer bij zwaar laswerk de kern van het mataal nog nagloeit, wanneer het lassen al is gestopt. 2. De verduistering van het filter loopt van 9 tot 13. Dit is toepasbaar bij een las amperage van 10 tot 250A met een permanente UV/IR bescherming.3. De derde instelmogelijkheid is de instelling voor licht gevoeligheid. Hiermee kun je instellen bij welke lichtfluctuatie het filter mag verduisteren. Alle instelmogelijkheden zijn weggewerkt aan de binnenzijde van de laskap. De werking berust op solarcellen, daarom zijn batterijen niet nodig voor een goede werking. De lashelm is dus altijd klaar voor gebruik. Het filter wordt afgeschermd door een transparante polymeer beschermingsplaat.De binnenzijde van de helm is afgewerkt met transpiratie absorberend materiaal.De filtermaat is 110 x 90 mm, dikte 8 mm. 

 3 ARGON REDUCEERVENTIEL Ontworpen voor TIG lassen, geeft een zeer gecontroleerde gasstroom.
Polycarbonaat flow tube is impact bestendig voor maximale duurzaamheid.
Volledig verchroomde uitvoering.
Gecalibreerd voor argongas.
Flowmeter is gemakkelijk instelbaar en afleesbaar van 1 tot en met 25 liter per minuut .
10 centimeter hoge flowmeter instelling voor zeer nauwkeurige instelling.
Reduceerventiel is belastbaar tot maximaal 250 bar

Complete set prijs: € 432,00 exclusief btw (= € 522,72 inclusief btw)

Verzending:
Verzekerde verzending per koerier is mogelijk binnen Nederland voor 15 euro. Er is een toeslag van toepassing van 7,50 euro bij levering onder rembours.
Bestellingen worden na betaling de eerst volgende dag bij u afgeleverd.

Garantie: Op de site van Welding-World.nl kunt u gemakkelijk en veilig betalen via uw eigen bank met Ideal.

Garantie: 
Op alle lasapparaten is 2 jaar volledige garantie van toepassing. Bij een onverhoopt defect zijn er geen reparatie wachttijden, maar u kunt het apparaat direct omruilen.
Alle gebruikte componenten zijn van de kwaliteit die u ook aantreft in de bekende A-merken. Diverse beroepsmatige lassers werken naar volle tevredenheid met onze apparatuur.

contact :
- telefoon: 06-44207482 zeven dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur.
- per email
- of maak een afspraak om langs te komen

Kijkt u ook voor de overige portable TIG apparaten die wij leveren:
200amp TIG ACDC, 160 amp TIG / 180 amp met Pulse en Downslope / lashelmen, reduceerventiel met flowmeter. Kijk voor verdere informatie op onze website www.welding-world.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

Welding-world.nl ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Strijen
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 06-44207482

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
bouw.tweedehands.net/lasapparaten/complete-tig-lasset-180a-met-reduceerventiel-en-lashelm.html
Favorieten (0)