Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Plantenbak regenton wasmand voerton afvalbak statafel vaten

Prijs: Nader overeen te komen

17.211 keer bekeken • Status: Actief

Tevens in weekend, avond en feestdagen bereikbaar
Ophalen in Gouda of verzenden (via post.nl)

Metaal (25 60 100 en 200 liter) en soms grote kunststof / plastic 

Zie rechts van de pagina voor foto's

 

Ophalen in Gouda (paar minuten vanaf de snelweg, meestal passen er 2 vaten van 200 liter in standaard auto) of verzenden (dan heeft u hem de volgende werkdag). 
Diverse toepassingen mogelijk of gewoon als gewoon cadeau (voor verjaardag oid met de leeftijd naam oid er in als vuurton)

Te koop (of te huur)
Prijs vanaf 10 euro en hoger (zie omschrijving hieronder en foto's)
 
Locatie
Op te halen in Gouda (Koekoekstraat 6 2802 CD, u komt eerst langs Koekoeksplein maar dan moet u linksaf heel de straat nog doorrijden) of te verzenden via de post, dat kost E 14 per vat (en de voor de 100 liter vaten kost dat 6.95) er kan ook een kleine in een grote voor 13,25 (er kan een 100 liter vat en/of 60 liter vat in een 200 liter vat worden verzonden)


+++METAAL+++

****Dekselvaten (open met los afneembaar deksel)***

=> 200 liter

Beschikbaar in de kleuren groen (met wit logo), zeegroen /grijsgroen (met wit logo) of ff blauw of soms geel, voor 20 euro. NB bij het gebruik als vuurton maakt de kleurt niet uit, deze zal bij de eerste keer branden verdwijnen.


Ook blauwe vaten zonder coating van binnen met een extra dikke wand voor 25 euro per stuk (die zijn ideaal om een rookton of UDS of barbecue van te maken) of gewoon als vuurton.

(extra wasmachine trommel (roest niet) als kolenmand beschikbaar voor E15)

 

Of vaten die je in elkaar kan schuiven, in groen en blauw (handig als statafel oid, ivm opslag van de vaten)

 

==> 110 liter

blauw conisch (onder iets smaller dan boven waardoor ze stapelbaar zijn).  Deze zijn nog helemaal nieuw. E 17


=> 100 liter 

vaten in de kleur rood 15 euro 

 

=> 25 liter

Lichtblauw met deksel en klemband, van binnen geel.

E 8,50

 


*******Dichte olievaten****************

Deze hebben alleen 2 draaidoppen, 1 grote en 1 kleine,

 

200 Liter

Deze komen uit een garage: E 15

60 Liter

Deze zijn nog helemaal nieuw: E10

(en bij een garage vandaan E 8)Eventueel kan ik ook een vat halverwege doormiddenslijpen, dan heeft u er 1 met een diameter van 58 cm en hoogte van 44 cm (zie foto), dan heeft u een lage voor 12,50 (zonder deksel) met pootjes er onder gelast kost hij 25 euro (zie foto)
RVS wasmachinetrommel kost 15 euro en met pootjes er onder gelast 25 euro


+++PLASTIC+++
Lichtblauwe plastic / kunsstof vaten van 220 liter met 2 doppen voor 15 Euro (bij meerdere E 12,50 en bij meer dan 8 zijn ze E 10 per stuk)

 

Overig

Wasmachinetrommel op voet of 3 gelaste pootjes: E 25

AFMETING VAN DE VATEN
200 liter metaal: 89 cm hoog en de diameter 59 cm
100 liter metaal: 67 cm hoog en de diameter 42 cm

110 liter metaal: 77 cm hoogt bovendiamer 50 cm
60 liter metaal: 58 cm hoog en de diameter 38 cm

225 liter plastic: ongeveer 1 meter en de diameter ongeveer 60 cm


Voordelen dekselvat tov een olievat
Het dekselvat (van 20 euro) is van binnen helemaal schoon (zonder olieresten zoals bij een echt olievat) en hij is al open met een apart los afneembaar herplaatsbaar deksel. U hoeft het vat dus niet meer open te slijpen!! (met een scherpe rand als gevolg en kans op explosiegevaar) en u kunt het deksel na gebruik er ook weer gewoon terug op plaatsen (beter voor het behoud van uw ton). Met een afsluitband (zie foto) kan het deksel vastgezet worden. Deksel en sluitband zijn inbegrepen

Mogelijke toepassingen

Vooral de 200 liter vaten zijn handig voor een leuk gezellig vuurtje te stoken vooral omdat er hele grote stukken in kunnen, een halve pallet past er al in.
Ook idaal als brandton voor het tuinafval / snoeiafval of omgewaaide boom te verbranden in de tuin / moestuin volkstuin (of verbouwingsafval). Sinds er voor steeds meer groenafval betaald moet worden gebruiken veel meer mensen hem als verbrandingsoven.
Ideaal als vuurton vuurtonnen vuurvat vuurvaten stookton stooktonnen stookvat stookvaten voor oud & nieuw
Ook te gebruiken als plantenban bloembak

De drums kunnen ook dienen als afvalbak afvalbakken afvalton afvaltonnen prullenbak prullenbakken bij evenement of festival, met de klemband (eigenlijk bedoeld om het deksel vast te klemmen) is een de vuilniszak rondom vast te klemmen
Tegenwoordig wordt zo'n drum ook veel gebruikt voor het vewarmen van zwembaden hot tubs etc. (koperen buis om de ton of door de ton en daar water door laten stromen).

wasmand (aan de binnenkant zit een coating en met een paar luchtgaten er in zal dat prima werken, Brabantia verkoopt ook metalen wasmanden)

Er kunnen ook tafels statafels sta-tafels van gemaakt worden (plastic glazen kunnen door het gat van de deksel volgens mij en anders kan ik wel een groter gat in het deksel boren, gelijk een mooie prullenbak afvalbak).

Deze oliedrums zijn tevens ideaal als rookton rookvat rooktonnen rookvaten om bijvoorbeeld paling/makreel/pekingeend etc te roken.
Uiteraard is zo'n oliedrum ook ideaal om een barbecue van te maken (er zijn al diverse mensen geweest die er een UDS (Ugly Drum Smoker, staande barbeque) van wilde maken) op youtube staan diverse filmpjes met uitleg, ook over de lengte te zagen om een barbeque van te maken.
Er worden ook vaak pizza-ovens van gemaakt.

regenton regenvat watervat waterton
opslag van spullen,
opslag van speelgoed (voor op de kinderkamer)
opslag voor voer voor duiven of paardenvoer
Je ziet ze ook wel in etalages of in winkels of ze kunnen worden gebruikt als bus voor deelnameformulieren oid voor bijvoorbeeld prijsvragen (vooral handig omdat er een los deksel bij zit en een afsluitband die verzegeld kan worden).
Ze zijn eveneens erg populair voor het versturen van spullen (naar Afrika bijvoorbeeld)
Uiteraard ook te gebruiken als trommel trommels drumstel drumstellen om muziek te maken

Als u hem als vuurton wilt gebruiken, dan is het aan te bevelen om bijna onderaan wat gaten te maken (slaan, boren, slijpen) voor de zuurstoftoevoer dan doet hij het beter. Ik kan er ook wel bijna onderaan gaten in slijpen voor u als het kan van te voren even aangeven.
3 vierkante luchtgaten is E 3
4 ronde gaten (ziet er wat netter en mooier uit) kost 5 euro extra
5 ronde gaten met een getal (leeftijd, aantal jaren getrouw oid), naam (of clubnaam oid), een teken (hart of zo) er in (zie foto met voorbeeld oud en nieuw) kost 10 tot 20 Euro extra
Ik kan in het midden ook een groot gat maken zodat u het vuur vanaf de zijkant ziet branden.

Korte naam, leeftijd, jaartal oid (zie foto) er in kost bij een 100L vat 10 euro en bij een 200 liter vat 15 euro extra, langere tekst naam kan in overleg.

 

Bij interesse kunt mailen (rechts op deze pagina klikken op E-mail deze adverteerde) of even bellen of smsen of whatsappen met 0 6 4 9 3 6 1 1 5 3)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

.
.
.
vuurton vuurtonnen
vuurvat vuurvaten
stookton stooktonnen
stookvat stookvaten
olievat olievaten
vat vaten
rookton rooktonnen
brandton brantonnen
brandvat brandvaten
buitenkachel buitenopenhaard
rookvat rookvaten
drum drums
oliedrum oliedrums

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gouda
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0649361153

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)