Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

bouw

Bramen (doornloos) met super grote vruchten!!!

Prijs: € 3,50

1.773 keer bekeken • Status: Actief

Rubus fruticosus diversen soorten maar deze met hele grote vruchten de 'Black Beauty®' is een nieuwe zwarte Braam met zeer grote vruchten en zonder doorns/stekels!

Kind vriendelijk plantje voor in elke tuin.

Vruchten van de Black Beauty® zijn groot tot zeer groot, stevig en worden zo'n 6 cm. lang.

Het gewicht van deze vruchten kan wel 12 gram per vrucht worden.

 

De bramenplanten (div. soorten) staan in een 9 cm. potje en hebben 1 of 2 takjes en lengte 30/35 cm. momenteel.

We kunnen ook al grotere planten in een 2 liter pot aanbieden lengte 60 cm. en 3-5 tak. Dan heeft u sneller vruchten van deze plant. Ideaal om nu direct te planten en zo geniet u de komende jaren van een haag met heerlijke bramen vruchten. Een nieuwe super braam Black Beauty® nog nergens anders te koop!

              

Wist u dat> niet alleen de vruchten van Bramen zijn heel gezond zoals bekent maar ook het blad van deze planten!!! Je kan een medicinale thee maken van de bladeren dat weer goed is tegen diarree. Bramen bevatten veel vitamines, bovendien hebben Bramen grote hoeveelheden van gezondheid bevorderende stoffen genoemd antioxidanten. Bramen vruchten bevatten vitaminen C, calcium, mineraal stoffen, secundaire plantenstoffen. Verder zouden Bramen kanker in de slokdarm en blaas bestrijden! Naast de reeds genoemde vitamine C bevatten Bramen ook vitamine A, B1, B2, B6, B11 en E, en ook de mineralen fosfor, magnesium, ijzer en koper.

 

Bramen zouden bij de volgende ziekten een helende dan wel verzachtende werking hebben; Darmproblemen, urineproblemen, verkoudheid en keelpijn, jicht, huidproblemen en diarree.

Dit zijn hoger dan in het SAP met een factor 10 in het vlees. De bioflavonoïden beschermen tegen oxidatie

vitamine C en ook de stress hormoon adrenaline. Verhoogde niveaus van koper kunnen leiden tot nerveus rusteloosheid. De vruchten dus bieden goede bescherming voor ons immuunsysteem en versterking van het bindweefsel.

 

Bramen zijn dus echt zeer gezonde vruchten en ook het blad is heel gezond.

Andere soorten Bramen die wij ook hebben staan zijn o.a. Thornless Evergreen (bladhoudend), Triple Crown, Navaho, Black Sattin, Thornfree, Chester Thornless, Loch Ness®, Loch Tay®, Reuben®, Himalaya, Polar, Thornfree, Jumbo, Black Beauty®, Ruczaj, Brzezina PBR, Asterina®, Kiowa®, Natchez®, Metolius®, Obsidian®, Karaka Black®, Adrienne®,

 

Prijs is €.3,50 per stuk (potje 9 cm.)30 cm lang 1-2 tak met foto etiket. 10 stuks voor €.32,00

Grotere planten prijs is €.6,50 per stuk (potje 17 cm) 60/70 cm. lang 3/5 tak met foto etiket. 10 stuks €.60,00 Bij soorten met ® zijn iets duurder €.7,95 per stuk en 10 stuks voor €.75,00

In voorjaar (mei) hebben wij ook grotere struiken in pot staan, lengte 100/120 cm. vertakte planten. Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzend kosten) eventueel bezorgen is mogelijk bij grote aantal. Verzendkosten zijn €.6,95 (Nederland) en voor België €.9,95 tot 30 kg.

Besteld u meer dan 50 plantjes betalen wij de verzendkosten.

Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes met diversen tips hierbij wat je allemaal kunt doen om een mooie bramen plant in de tuin te hebben die veel vruchten geeft.

 

Bramen worden 1.70/2.00 meter hoog, zijn winterhard tot -25gr. en passen ook op balkon groot of klein!. Plant bramen beschut als leiplant tegen de schutting en zet bottelrozen gewoon tussen als sierplanten. Een aanwinst voor uw tuin en eettafel!

Wij adverteren vanuit Nl. geven 100% garantie op al onze planten die wij versturen!

Ook voor grotere aantallen kunt u bij ons terecht. Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting. Volledige begeleiding en resultaat gericht. Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten klein-fruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons.

 

Zie ook onze andere aanbiedingen over zacht-fruit! Er komen regelmatig nieuwe bij.

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Richard ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Venhuizen
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 06-22902808

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)