Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Framberry>, een aardbei met frambozen smaak!!!

Prijs: € 1,95

1.462 keer bekeken • Status: Actief

Framberry > 'Purple Fresh' Deze bordeau rode variant van de aardbei is nieuw en wordt "Framberry" genoemd. Waarom omdat dit een heerlijke aromatiche aardbei is met frambozen smaak!!!
Het is een kruis bestuivende aardbei, dus er moeten wel ander varianten in de buurt staan. Een Juni (seizoen) aardbei die goed resistent is tegen schimmel ziektes. Winterhard tot wel -25 gr.

                       

Dit soort geeft midden grote vruchten van 25/30 mm. groot. Vruchten zijn zijn bordeau rood en geven een heerlijke aromatische geur af. De smaak is fris, zoet en sappig met een echte bijsmaak van frambozen. Deze aardbeien vruchten zijn dus echt super lekker van smaak!!!

               

Het bijtje is een uitstekende bron van vitaminen. 100 Gram aardbei is genoeg voor de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) voor vitamine C. Daarnaast zit er ook vitamine B5, B6, B11(foliumzuur) en K in het aardbeitje. Deze heerlijke rode vruchtjes bevatten voorts de mineralen mangaan, kalium, magnesium en jodium.

De aardbei is goed voor je botten. Het bevat vitamine K en de mineralen magnesium en kalium. Deze drie fytonutriënten zijn goed voor de instandhouding van botweefsel. Het hoge vitamine C gehalte zorgt ervoor dat aardbeien uitstekende bestrijders zijn van vrije radicalen en het immuunsysteem in optimale conditie houden. Vrije radicalen zijn de veroorzakers van veel ziektes. itamine C uit de aardbei is zo een antioxidant die meehelpt kankervorming te voorkomen. Hierdoor is de aardbei sterk bloed reinigend, licht laxerend en opbouwend. Ze heeft een stimulerende werking op de nieren, lever en stofwisseling en kan als aardbeienkuur ingezet worden bij artritis, reuma en jicht. Niet alleen de vrucht bevat genezende eigenschappen, maar ook de bladeren. Zo kan deze dus worden gebruikt voor het maken van thee. De aardbei kan dus ingezet worden bij een ruim spectra aan kwalen en ziektes. Ook wordt er beweerd dat de aardbei het libido verhoogd… Doordat de aardbei bloedzuiverend is, heeft deze ook haar effect op de huid. Een aftreksel van de aardbeiblad kan hierdoor een positieve werking hebben tegen eczeem, pijnlijke ogen en zweertjes of strontjes op de oogleden. In aardbei zit niet directe vitamine A, maar deze wordt wel aangemaakt door de caroteen die in deze vrucht voorkomt. Wist je dat deze vitamine een positief effect heeft op de ogen? Net als wortels zorgt dus ook de aardbei voor een goed gezichtsvermogen. Ook wordt de aardbei wel eens gebruikt tegen overmatig zweten, abortus en menstruatieproblemen. Het blad van de aardbeienplant bevat veel looistoffen en bevordert hierdoor de wondheling. Een kompres van verse aardbeienbladeren kan dus gebruikt worden bij open wonden, zweren en roodheid.

                                                                 

Plantjes staan in een 11 cm. potje, zijn bossig met veel bloemen.

Prijs is €.1.95 per stuk met foto etiket. 15 stuks voor €.25,00 en 50 stuks €.80,00

 

Hanging Basket/hangpot 23 cm. kleur rood of wit, totaal 3 plantjes.

Prijs per hangpot €.7,95 met mooie foto etiket, 3 stuks voor €.22,00

 

Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzend kosten) eventueel bezorgen is mogelijk bij grote aantal. Verzendkosten zijn 6,95 en voor België 9,95 tot 30 kg.

Besteld u meer dan 75 plantjes betalen wij de verzendkosten.

Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes.

 

Wij kunnen deze plantjes ook leveren met mooie foliehoes om zo als cadeau te geven (hoes = €.0,75 per stuk)

Deze aardbei is een eetbaar sieraad die past op ieder balkon en in elke tuin!!!

Een heerlijke aardbei goed voor dessert.

Hij smaakt zo lekker dat je ervan blijft smullen...!

 

Wij adverteren vanuit Nl. 100% garantie op al onze planten die wij versturen!

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Richard ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Venhuizen
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 06-22902808

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)