Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Houtgestookte pizzaoven BOLOGNA 90 cm

Prijs: € 900,-

2.559 keer bekeken • Status: Actief

Houtoven, Pizza oven Bologna Royal 90 cm extra geïsoleerd NU voor €900,-
(Exclusief houten onderstel en inox schoorsteenpijp)

NU NIEUW: HOUTEN ONDERSTELLEN LEVERBAAR
Informeer vrijblijvend naar de prijs

De oven Bologna Royal is in z'n geheel extra geïsoleerd en is uitgevoerd met een zwaardere gietijzeren deur. De oven Bologna is in tegenstelling tot de andere ovens niet opgemetseld uit stenen maar gemaakt van klei.

Over de koepel van klei wordt extra isolatie aangebracht in de vorm van rockwool en cement met geëxpandeerde kleikorrels, (zie foto's van productieproces). De ovenwand van deze oven is dus ook veel dikker. Hierna wordt de oven afgestreken en gespoten met een kurkachtige cork coating met een isolerende werking. 

Het voordeel van deze oven is dat het rookkanaal naar de voorzijde is geplaatst, om de rustieke smaak nog meer te behouden en om voor een optimale rookafvoer te zorgen. Verder heeft dit als voordeel dat het vuur de koepel maximaal verwarmd, er geen hitte door een rookafvoer door het midden verloren gaat en dat de hitte over de pizza naar buiten gaat. Door de extra isolatie blijft de oven veel langer warm en is dus ideaal voor degene die nog extra brood willen bakken.

De oven is standaard voorzien van een thermometer, en het rookkanaal is volledig gemaakt van RVS. Al deze voordelen en gebruik van duurdere materialen verklaart dan ook het verschil in prijs ten opzichte van de andere ovens.

Gewicht:
400 kg
Buitenmaten:
L 90 x B 90 x H 75 cm
Binnenmaat:
L 75 x B 70 cm
Afmeting deuropening:
B 40 x H 36 cm

Verzendkosten op aanvraag


Reageer nu!

Contact-informatie

Barteljo ( Bedrijf )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nederweert
(Limburg, Nederland)
Tel: 0495-626748

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)