Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Pinus Nigra Nigra, Oostenrijkse Dennen, Zwarte Dennen te koop

Prijs: Nader overeen te komen

944 keer bekeken • Status: Actief

De Pinus Nigra Nigra wordt ook wel de Oostenrijkse Den of Zwarte Den genoemd en komt van nature voor in Oostenrijk, Midden-Italië en de Balkan. Deze den heeft een groene naaldkleur en is zeer geschikt om als windsingel dienst te doen. Hij stelt nagenoeg geen eisen aan de bodem maar groeit het best op alkalische bodem en klei.
De plant kan goed tegen de wind en wordt als natuurlijk windscherm veel in kustgebieden aangeplant. Ook wordt de Oostenrijkse Den in kalkrijke duinen geplant om het zand vast te houden.

Na 10 jaar is de den ongeveer 6 meter hoog. De Pinus Nigra Nigra is een zeer belangrijke boom in de bosbouw. De boom houdt, vooral tijdens de groeiperiode, van warmte en is goed bestand tegen vorst, rookhinder, hitte en droogte.

Leverbaar in verschillende groottes tussen de 200cm en 400cm.

200cm-225cm = 25 euro / stuk
225cm-250cm = 30 euro / stuk
250cm-300cm = 35 euro / stuk
300cm-350cm = 40 euro / stuk
350cm-400cm = 50 euro / stuk

Wanneer de kluit moet worden voorzien van een jute gaaslap (ingazen) dan komt er 1 euro per boom bij. Deze gaaslap hoeft niet verwijderd te worden bij het planten en vergaat binnen enkele maanden op natuurlijke wijze. Draadkluit is ook mogelijk in overleg. Bij afhalen zelf uitkiezen welke u wilt, bij kleinere aantallen worden ze ter plekke vers uitgestoken. De bomen zijn ruim gezet, geen iele bomen. Bezorging met aanhanger kan ook maar dan komen er transportkosten bij. Het beste plantseizoen zijn de maanden met de "R" in de maand en dan met name het najaar of in de winter.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Best
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 06-52374344

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)