Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Super aanbieding, Greenworks 24V Accu-Boormachine, Slagmoersleutel en Power Led Werklamp voor maar 289,- Exc. BTW

Prijs: € 289,-

3.715 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort:
  • Handboormachine

In verband met overstappen naar Internetverkoop ruimen wij onze gehele schowroom en magazijn voorraad op en geven we bij elke verkoop Gratis Shoppen Vouchers weg!

 

Super aanbieding, deze samengestelde set omvat;

 

1x 24V Greenworks boormachine in koffer
1x 24V Greenworks snellader
2x 24V Greenworks Li-Ion accu's 2-AH
3x 24V Greenworks Riemclip
1x 24V Greenworks Slagmoersleutel met Digipro motor 327-NM koppel
1x 24V Greenworks Power Led werklamp

 

Normale prijs ( € 357,-) is al reeds zeer scherp t.o.v andere kwaliteitsmerken nu voor maar € 289,- Excl. BTW met extra een G.S.V ("Gratis Shoppen Voucher") ter waarde van € 90,-!

Hiermee kun je uit onze voorraad van meer dan 140.000-artikelnummer (dat zijn dus Miljoenen artikelen) alles gratis meenemen ter waarde van je GSV!

 

Deze aanbieding is geldig totdat onze showroom & magazijn voorraad is uitverkocht!

 

Beschrijving Greenworks 24V Boormachine:

 

De Greenworks 24 volt accu schroefboormachine type G24DDK2X (voorheen 3700507) is een zeer krachtige accu schroefboormachine. De machine voorzien van een 24 Volt accu, heeft een koppel van 56,5 NM en behoort daarbij absoluut tot de top van de markt.

 

De machine heeft een metalen tandwielkast, een 13mm Jacobs snelspan-boorkop en een mechanische slipkoppeling met 24 verschillende standen.

De accu schroefmachine wordt geleverd met 2 stuks 2 Ah accu’s. Deze accu’s zijn te gebruiken in alle 24 Volt accu gereedschappen van Greenworks. De laadtijd bedraagt 45 minuten. De machine is ook voorzien van een ingebouwde LED verlichting waardoor u uitstekend zicht heeft op uw werk.

Het ergonomische ontwerp en het geringe gewicht ondanks een 24 volt accu betekent dat de machine uitstekend in de hand ligt maar ook eenvoudig weg te zetten is. De Greenworks G24DDK2X accuschroefboormachine is te gebruiken voor algemeen gebruik in de bouw of tuin, bij installatiewerkzaamheden, bij montage, bij thuiswerkzaamheden etc. De machine wordt dus geleverd inclusief 2 stuks 2Ah accu’s een koffer en een metalen riemclip waardoor u de machine eenvoudig aan uw riem kunt hangen. Als accessoires kunt u ook gebruik maken van de 4 Ah accu's (Art. Nr. G24B4). Dit betekent een dubbele gebruiksduur.

Het gewicht is 1,7 Kg. Garantie 2 jaar.

Alle 24 Volt Greenworks machines kunt u gebruiken met een 24 Volt 2.0 Ah accu of een 24 Volt 4.0 Ah accu.

 

Beschrijving van de Greenworks 327-NM Slagmoersleutel;

 

De Greenworks 24 volt accu slagmoersleutel type GD24IW is een zeer krachtige accu slagmoersleutel maar ook ideaal als schroefmachine. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen. De machine is voorzien van een 24 Volt accu, heeft een koppel van 327 NM en behoort daarbij absoluut tot de top van de markt. De accu slagschroefmachine wordt geleverd exclusief accu en lader.

Bij accu slagmoersleutels gaat het om het hoge draaimoment en een hoog aantal slagen. De Greenworks GD24IW zorgt met zijn 4000 slagen per minuut voor een fantastisch resultaat. Bouten, moeren en schroeven in hout, beton of metaal, deze machine levert altijd een top prestatie.

De machine wordt geleverd met een 1/4“ schroefbit adapter die door de aanwezigheid van een “borgkogel” vast geklikt wordt op de standaard op de machine aanwezige ½” as. Dit betekent dat u zonder veel kracht te zetten eenvoudig vele schroeven of bouten probleemloos in elk materiaal laat verdwijnen. Het kost niet alleen minder kracht maar bespaard ook tijd.

Het gewicht is 1,6 Kg. Garantie 2 jaar.

 

Beschrijving van de 24V Power LED werklamp;

 

Met de Greenworks 24 volt accu LED lamp type G24WL heeft u een zeer handige lamp. De lamp werkt op alle Greenworks 24 Volt accu's van 2.0Ah of 4.0Ah. Met een draaihoek van 135 graden kunt u de lamp in 8 standen verzetten. De LED lamp zorgt voor een opbrengst van 100 LM waardoor u een zeer helder zicht op uw werk krijgt. De standtijd op een 2.0Ah accu is 20 uur. Bij gebruik van een 4.0 Ah accu zal dit zelfs verdubbelen.

De Greenworks accu lamp wordt geleverd exclusief accu en oplader en een metalen riemclip waardoor u de lamp eenvoudig aan uw riem kunt hangen.

Het gewicht is 0,8 Kg. Garantie 2 jaar.

 

Voor het gehele programma van Greenworks en andere machines die we leveren kijk op www.depagoes.com , voor meer info stuur een E-mail naar info@depagoes.com of bel naar 06-52562250

 

- Like & Deel onze FB pagina Depa Goes en ontvang 2x  € 5,- aan GSV

- Like & Deel onze FB pagina Greenworks Gereedschappen  en ontvang nogmaals 2x € 5,- aan GSV

- Like & Deel onze website www.depagoes.com en ontvang wederom € 5,- aan GSV! 

- Plaats een review na aankoop van een artikel op de website bij het aangeschafte artikel en ontvang nogmaals € 5,- aan GSV!!

 

Dat is toch snel verdiend! € 25,- extra GSV, en naarmate het invullen van reviews nog véél meer Gratis Shoppen!!  Is geldig voor iedere koper van Gereedschappen & Machines op www.depatools.nl!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Vlissingen
(Zeeland, Nederland)
Tel: 06-52562250

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)