Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

bouw

Stucco VeneziŽ Italiaans stucwerk-glanspleister [import ItaliŽ]

Prijs: € 124,36

4.568 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Oude techniek met historisch materiaal om muren en plafonds te versieren. Deze kalkpleister geeft een schitterend eigentijds effect aan uw wanden in uw badkamer maar ook elders in uw huis of bedrijf, denk bijvoorbeeld aan een accentwand in uw slaapkamer, hal of woonkamer. Het eindresultaat ziet eruit als een marmeren muur, en het verschil tussen deze muur en een echt marmeren muur is bijna niet toe herkennen.

Stucco Venetië heeft geen voelbare korrels. Door verdichten ontstaat een mooie natuurlijk hoogglanzend afwerking. Puur moeraskalk heeft een pH waarde van ca. 14 [aantasting metaal], bijvoorbeeld aluminiumkozijnen. Door toevoeging van plantaardige olie woord de pH waarde verminderd. Hierdoor woord de pleister slijtvast en makkelijker te verwerken. De cellulose vezels zijn een wapening en houden het water vast tot dat het carboniseren van de kalk is voldaan.
Stucco Veneziano [glanzend] woord gemaakt met alleen Stucco Venetië of met als basis laag Marmorino en als afwerk/verdichtings laag Stucco Venetië.De uiteindelijke afwerking woord dan iets dikker, maar minder dan 0,5mm. 

De houdbaarheid bij: 
- Niet aangebroken emmer is jarenlang
- Kleinere hoeveelheden met 1-2cm water afdekken.
[water blijft boven liggen, voor gebruik water weghalen en materiaal mengen]

 

Stucco Venzië Venezië di Lusso 24 kg Farbe : bianco / wit

Venezië di Lusso 24 kg
Kleur : bianco / wit
Pigmente separaat bestellen

Stucco Venetie (24 kg) 

Extra informatie
Stucco Venetie bestaat uit puur wit belegen moeraskalk en plantaardige olie. Het heeft een optimaal doordringbaarheid voor waterdamp en ook een goed weerstandsvermogen tegen schimmel– en bacterieaantasting. De definitieve oppervlakte is zeer glanzend met een marmerachtig uiterlijk [ dit varieert door de techniek van de stukadoor ] De natuurlijke kleur van het materiaal is een zeer licht ivoor. Door toevoeging van natuurlijke pigmenten kan het in bijna elk gewenste kleur afgewerkt worden

Toepassing: Op alle draagkrachtige pleistergronden zoals Gipspleister, Sierpleister, Kalkcementpleister - Gipsplatten, Gipsvezelplatten, MDF. Zandende ondergronden moeten tevoren verstevigd worden, Gips - en vezelplatten, of met muurverf behandelde oppervlakten moeten tevoren gegrond worden. Met olieverf of geolied Alkydlak behandelde oppervlakten moeten worden geloogd.

Finish: kalk is zuurgevoelig - spijsolie, vruchtensap, azijn en andere vloeistoffen die in de keuken gebruikt worden, bevatten meer of minder zuur en veroorzaken lelijke plekken. Dit geldt ook voor de badkamer (Body lotion, Cosmetiek). Met Cera punica (was) behandelde oppervlakten zijn beschermd tegen zuurplekken. Was beperkt de wateropname van de kalkbedekking. Oppervlakten kunnen zo ook op hoogglans polijst worden. Met was behandelde oppervlakten kunnen vocht of met mild zeepwater worden schoon gemaakt.

OP VOORRAAD
Bel 0519-57 151 2 of 06 - 165 46 693


- optimaal doordringbaarheid voor waterdamp en ook een goed weerstandsvermogen tegen schimmel– en bacterieaantasting
- voor een zeer glad en glanzend oppervlakte met een marmerachtig uiterlijk door venetianse afwerktechniek ( stucco veneziano ).

Verbruik:
0,5 - 0,9 kg / m²

 


Voorbehandeling:
op niet minerale ondergronden
Primo marmo of eco marmo of een verglijkbaar kwarts bevattende voorstrijkmiddel [toepassing: binnen en buiten]

niet minerale ondergronden zijn MDF, Gipsplatten, Gipsvezelplatten en met verf behandelde oppervlakten

Finish:
Cera d' tapi, Cera punica of/en Venezianse zeep
Kleur:
Mengen met kalkecht Pigmenten of een geconcentreerde kleurdeeg

 

 

Prijs is incl. BTW [21%] excl. verzendkosten. 

 

Meer informatie:

https://www.mertens-stukadoorsbedrijf.nl

http://www.stukadoors-bouwstoffen.eu

https://www.edelundstein.nl 

Reageer nu!

Contact-informatie

Stucadoorsbedrijf Mertens ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hantumhuizen
(Friesland, Nederland)
Tel: 0519-571512

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)