Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Compressor 1260EX high pressure bij Tacker Plaza

Prijs: € 2.350,-

478 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Compressor 1260EX high pressure

Deze stille MAX compressor levert altijd de gewenste perslucht, ongeacht de werkdruk of de kwaliteit van de elektrische aansluiting. Daarnaast is deze licht van gewicht en zeer compact!

Deze stille high technology MAX High-pressure compressor is de grotere broer van de AKHL1260E. De compressor levert altijd de gewenste hoeveelheid lucht, ongeacht de omstandigheden op de bouwplaats! (piek en dal spanning) De compressor is zeer compact en super licht van gewicht!) De ingebouwde intelligent ‘brushless motor’ heeft een hoog koppel en daarnaast zijn alle interne onderdelen zodanig goed beschermd wat de duurzaamheid aanzienlijk verhoogt.

 

De specialist voor coilnails, tackers, compressoren en accessoires, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij van Tacker Plaza hebben een jaren lange ervaring in de pallet en kisten industrie, en wij zijn onderdeel van Pallet Plaza. Hierdoor weten wij als geen ander wat de juiste coilnails en tackers voor u zijn. Onze coilnails en tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit, omdat wij in onze productie fabriek zelf met deze werken. De coilnails zijn van Europese kwaliteit. Of u nu blanke, RVS of gegalvaniseerde coilnails zoekt, u vindt ze bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een speciale maat en deze staat niet op onze site stuur een mail naar info@tackerplaza.nl of bel 036-7604261 en wij gaan voor u op zoek.

Onze tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit. Wij kunnen leveren o.a. Max, Bostisch en vele andere merken. De meeste producten hebben wij op voorraad. Afhalen op ons DC in Almere is ook mogelijk van maandag t/m vrijdag. Met een DC van meer dan 12.000 m2 en meer dan 100.000 artikelen kunnen wij bijna elke artikel direct uit voorraad leveren door heel Europa. Wij leveren alleen Coilnailers en Coilnails van de beste kwaliteit onze rolnagels kopen wij direct van de fabrieken in Europa. Onze tackers en rolnagels zijn voor professioneel gebruik en verkopen wij direct aan de aannemer, bouw, dak en tuin industrie, houten verpakking industrie.

Voor meer informatie stuur een mail naar: info@tackerplaza.nl of bel 036-7604261

Reageer nu!

Contact-informatie

Tacker Plaza ( Bedrijf )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Almere
(Flevoland, Nederland)
Tel: 036-7604261

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)