Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Javac STARMAX 200

Prijs: € 995,-

97 keer bekeken • Status: Actief

De Javac STARMAX serie halfautomatische lastoestellen zijn opgebouwd rond de nieuwe Nano IGBT-halfgeleiders met als kenmerk:
- mooie laskarakteristieken
- spatarm lasgedrag
- diepe penetratie van de las,
- OCR-technologie voor het pijlsnel ontsteken van de lasdraad.

Het over gedimensioneerd vermogen maakt hen inzetbaar in vol continuarbeid, zelfs op de hoogste stand! Eigen aan deze technologie is dat men zowel MIG als MMA las procedés kan inzetten, deze keuze kan u instellen op het frontpaneel, Tevens kan u de machine ompolen, wat u toelaat om gevulde lasdraad te verwenden.

De MIG-I² apparaten kenmerken zich door een hoge COS PHI, wat hun tot 50% meer rendement geeft dan een klassieke MIG. Dit geeft als resultaat dat er een significante besparing wordt gerealiseerd naar verbruik toe

Voorzien van een 80 watt 4 rol aandrijfsysteem met 40 mm aandrijfrollen, laat zelfs toe om toortsen van 5 meter storingsvrij aan te wenden. De machine is standaard uitgerust met een bijhorende lastoorts + massakabel. Het reduceerventiel is optie. De machine laat zich handig instellen, door het overzichtelijk bedieningspaneel o.a. met V+A meter.
Tenslotte getuigd de opbouw van de machine van een robuust geheel, met stevige flessewagen, grote slagvaste draagwielen met rubber loopvlak, enz. Deze Duitse machines zijn voorzien van een totale garantie van 2 jaar.
 


Meer informatie

Bouwjaar: 2020
Voedingsspanning: 230 V

Reageer nu!

Contact-informatie

Crooijmans Machines B.V. ( Bedrijf )
3 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Deurne
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: +31655506538

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)