Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

1000 liter vat IBC containers schone vaten containers tanks

Prijs: € 40,-

2.276 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Schone IBC container 1000 liter stalen frame plastic pallet.
Soms bezorgen in Zuid-Holland mogelijk.voor €15

Alleen de binnenbak is 20 Euro (ideaal voor opslag van spullen als bescherming tegen muizen, als speelgoed huisje / hut, kippenhok, geitenhok etc etc)


Eventueel ook IBC met verwarmingselement (tussen pallet en frame in) deze is 10 euro duurder (verwarmt tot 52 graden, duurt wel paar dagen voordat deze temperatuur is bereikt maar dat is in volle toestand en afhankelijk van begintemperatuur en de soort inhoud en bij een lagere gewenste temperatuur is het uiteraard veel sneller bereikt). Ik weet niet hoe lang dit element mee gaat.

1 malig gebruikt voor transport uit de voedingsmiddelenbranche, zo goed als nieuw dus. Met kraantje kunststof pallet en metalen stalen frame.

Met schoon wordt bedoeld dat er geen rotzooi in heeft gezeten, en ze met een beetje water snel zijn te reinigen (stroop voor stroopwafels oid).

Voor diverse doeleinden te gebruiken, zoals regenton (vooral als die betimmerd is of begroeid met klimop oid is het zeker geen lelijk gezicht) (goed voor mileu, uw planten, wateroverlast) , kippenhok / geitenhok (gewoon een gat er in zagen), bak om stro in te doen voor paarden strobak, hottup / jacuzzi, aquaponics project (super leuk, boven de groente kweken en onderin de vissen met een pomp die het vervuilde water weer naar de planten pompt die de voeding er uit halen)


Op te halen in Gouda (en soms te bezorgen voor 15 euro)

Afmeting frame:
100 bij 120 cm
hoogte 115 cm

Let op bij ophalen dat hij wel past (ingeval bij busje is het ook handig de breedte bovenaan de opening te meten)
Ze zijn stapelbaar (ook in volle toestand).

Bij interesse kunt u mailen (rechts op deze pagina klikken op E-mail deze adverteerde) of even bellen of smsen of whatsappen met 0 6 4 9 3 6 1 1 5 3)

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gouda
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0649361153

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)