Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Zonneboiler voor doe-het-zelver

Prijs: Niet van toepassing

15.225 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort product:
  • Accessoires en overige
  • Staat:
  • Nieuw

Complete zonneboiler systemen speciaal voor doe-het-zelvers.
Serieuze systemen die echt iets opleveren en niet alleen voor de show vanaf ca € 1700,-
Onze systemen voldoen aan de ISDE subsidie-eisen.

Systemen in verschillende afmetingen voor huishoudens vanaf 1 of 2 personen tot grote huishoudens van 6 of meer personen. Naast systemen die alleen bedoeld zijn voor warm tapwater leveren wij ook systemen voor ondersteuning van de centrale verwarming.

Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn en dat verder vertellen. Wij leveren dan ook niet de goedkoopste systemen maar wel de beste. Alle onderdelen zijn dan geselecteerd op hoge kwaliteit en installatiegemak voor doe-het-zelvers. Geen speciale gereedschappen of vulpompen nodig. Ervaring in het installeren van zonneboilers is niet nodig dankzij de geheel Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen met duidelijke afbeeldingen. Bij twijfel of vragen zijn wij ook gewoon bereikbaar voor advies.
Onze systemen zijn ook nagenoeg onderhoudsvrij. Geheel europese kwaliteit met een uitstekende garantie.

Onze systemen bestaan uit de volgende delen:

Zonnecollectoren;
Hoge kwaliteit vlakke plaat collectoren met fraaie gootstukken (zoals bij dakramen, zo zien ze er ook uit na installatie) en vacuumbuis collectoren met heatpipes. Bestand tegen storm en hagel.

Boiler;
Zowel stalen geemailleerde boilers als fraaie RVS (roestvast staal) kwaliteitsboilers met een lange levensduur. RVS boilers hebben geen anode nodig als corrosiebescherming. en zijn ook veel lichter van gewicht (ongeveer 1/3 deel) wat een heel verschil maakt als u de boiler op zolder moet zien te krijgen. De stalen geemailleerde boilers zijn ook van een uistekende kwaliteit en zijn goedkoper en worden vooral bij de grotere systemen meer toegepast. De meeste boilers zijn ook met 2 (en soms 3) warmtewisselaars te leveren dus als u het systeem wilt combineren met een andere duurzame warmte opwekking kan dat.

Pomp en besturing
Ieder ezonneboiler heeft een besturing en een pomp nodig. Wij leveren onze zonneboilers als leegloopsysteem (bijzonder gemakkelijk te installeren en onderhoudsvrij maar niet altijd mogelijk) of als een drukgevuld systeem (kan altijd).


De Groene-Energiewinkel richt zich speciaal op doe-het-zelvers en levert allerlei producten voor energie- en waterbesparing en voor het opwekken van duurzame energie.
Naast zonneboilersystemen leveren wij ook zonnepanelen, windmolens, douche-warmtewisselaars, waterbespaarders, hotfill-systemen voor wasmachines en vaatwassers, standby-killers en andere elektriciteits-besparingsproducten, ventilatiesystemen etc. Kijk op onze website voor meer informatie.

Reageer nu!

Contact-informatie

Groene-Energiewinkel bv ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oosterhout
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0162470461

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)