Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Zonneboiler voor doe-het-zelver

Prijs: Niet van toepassing

18.707 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort product:
  • Accessoires en overige

Complete zonneboiler systemen speciaal voor doe-het-zelvers.
Serieuze systemen die echt iets opleveren en niet alleen voor de show vanaf ca € 2350,- (maar daar gaat nog zo'n € 765 aan subsidie vanaf)
Onze systemen voldoen aan de ISDE subsidie-eisen.

Systemen in verschillende afmetingen voor huishoudens vanaf 1 of 2 personen tot zeer grote huishoudens of groepsaccomodaties voor tientallen personen. Naast systemen die alleen bedoeld zijn voor warm tapwater leveren wij ook systemen voor ondersteuning van de centrale verwarming en indien gewenst ook gekoppeld aan een warmtepomp, hout- of pelletkachel. Van het gas af kan dus echt.

Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn en dat verder vertellen. Wij leveren dan ook niet de goedkoopste systemen maar wel de beste. Alle onderdelen zijn dan geselecteerd op hoge kwaliteit en installatiegemak voor doe-het-zelvers. Geen speciale gereedschappen of vulpompen nodig. Ervaring in het installeren van zonneboilers is niet nodig dankzij duidelijke gebruiksaanwijzingen met afbeeldingen. Bij twijfel of vragen zijn wij ook gewoon telefonisch bereikbaar voor advies.
Onze systemen zijn ook nagenoeg onderhoudsvrij. Geheel europese kwaliteit met een uitstekende garantie.

Onze systemen bestaan uit de volgende delen:

Zonnecollectoren;
Hoge kwaliteit vacuümbuiscollectoren met heatpipes. Wij leveren twee duitse merken, Eurotherm-Solar-Pro en TWL VRK modellen. Geschikt voor pannendak, plat dak of vrijstaand en bestand tegen storm en hagel.

Boiler;
Zowel stalen geemailleerde boilers als fraaie RVS (roestvast staal) kwaliteitsboilers met een lange levensduur. RVS boilers hebben geen anode nodig als corrosiebescherming. en zijn ook veel lichter van gewicht (ongeveer 1/3 deel) wat een heel verschil maakt als u de boiler op zolder moet zien te krijgen. De stalen geemailleerde boilers zijn ook van een uistekende kwaliteit en zijn goedkoper en worden vooral bij de grotere systemen meer toegepast. De meeste boilers zijn ook met 2 (en soms 3) warmtewisselaars te leveren dus als u het systeem wilt combineren met een andere duurzame warmte opwekking kan dat.

Pomp en besturing
Iedere zonneboiler heeft een besturing en een pomp nodig. Wij leveren onze zonneboilers standaard als drukgevulde systemen maar tegen een meerprijs kunnen we ze ook als leegloopsystemen leveren.


De Groene-Energiewinkel richt zich speciaal op doe-het-zelvers en levert allerlei producten voor energie- en waterbesparing en voor het opwekken van duurzame energie.
Naast zonneboilersystemen leveren wij ook zonnepanelen, windmolens, douche-warmtewisselaars, waterbespaarders, hotfill-systemen voor wasmachines en vaatwassers, standby-killers en andere elektriciteits-besparingsproducten, ventilatiesystemen etc. Kijk op onze website voor meer informatie.

Reageer nu!

Contact-informatie

Groene-Energiewinkel bv ( Bedrijf )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oosterhout
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0162470461

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)