Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

GRINDPLATEN SPLITPLATEN grindplaat grind split voor oprit VOORDELIG

Prijs: Nader overeen te komen

2.471 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

ZIE VERSCHIL IN KWALITEIT VAN PLATEN ,LINKER is onze dikke PLAAT .

WIJ LEVEREN DE STERKSTE PLAAT MET ANTI WORTELDOEK DIE ER OP DE MARKT IS.GEEN 250- 400 ton per m2 maar 11881 ton per m2 belastbaarheid, LET DAAR GOED OP !!!!!!! OP FOTO ZIET U HET VERSCHIL < VEEL SLAPPER VEEL DUNNER EN MINDER STERK en DUNNER ANTIWORTELDOEK VAN VEEL MINDERE KWALITEIT.

Andere platen worden in Polen Tjechie en China gemaakt , en hierop is bezuinigd op het materiaal alleen weet u dat nu ook.Het anti worteldoek van deze platen worden gemaakt van geotextiel wat veel mindere kwaliteit is als polypropyleen wat wij gebruiken, en daarnaast ook veel dunner is nml. 40 tot 70 gram per m2 ons antiworteldoek 90 gram per m2 .
Tevens zit ons antiworteldoek veel steviger aan de onderkant vast dan andere platen , omdat het er thermisch is op aangebracht en NIET gelijmd, en de oppervlakte veel groter is om aan vast te maken door extra druk en bevestigingspunten zie foto. Hierdoor zakt het grind of split bij onze platen er NIET doorheen.

Onze plaat is gemaakt van POLYPROPYLEEN , meeste andere van POLYETHEEN .
Wat is het verschil tussen polypropeen en HDPE/ polyetheen? Polypropeen lijkt op HDpolyetheen. De prijs van beide kunststoffen is ongeveer gelijk. Polypropeen is echter veel sterker materiaal dan polyetheen. Dit komt doordat Polypropeen een hogere weerstand heeft tegen puntbelasting. Daarnaast is Polypropyleen zeer taai materiaal. Het kan heel vaak heen en weer worden gebogen zonder dat het breekt. Door deze eigenschap wordt het ook wel het kunststof scharnier genoemd. het is ook beter bestand tegen agressieve chemische stoffen dan HDPolyetheen. .

Bij andere platen ontstaan problemen in de bochten of bij keren van auto`s omdat de plaat cellen gaan plooien/ plat gaan liggen ,de wanden van andere platen zijn namelijk hoger en maar 1,5 mm dik , onze 4 mm hierdoor ontstaan bij de slappere platen problemen vooral bij SUV auto`s die zwaar zijn.
VOORKOM PROBLEMEN EN KIES VOOR DE ENIGE ECHTE PLAAT.

EN GEEN 4 of 5 CM HOOG MAAR 3 CM , SCHEELT 1-2 CM GRIND.of SPLIT

GRATIS GELEVERD in Nederland en Belgie BIJ 148 stuks is 142,08 m2
GOEDKOOPSTE ADRES VOOR DE STERKSTE PLAAT DIE ER MOMENTEEL OP DE MARKT IS.

HONINGRAAT PLATEN of GRIND EN SPLITPLATEN MET of ZONDER ANTI WORTELDOEK - SNELLE LEVERING BINNEN 1 tot 3 werkdagen.

Diverse afmetingen leverbaar ,
Stuur een mailtje naar ons en wij berekenen de GOEDKOOPSTE OPLOSSING voor U.
Prijs afhankelijk van kleur van de plaat , met of zonder worteldoek , bestel hoeveelheid ,evt grind of split meeleveren , transport etc.

TEVENS ALLE SOORTEN KLEUREN EN MATEN GRIND OF SPLIT.

- De splitplaat zorgt voor een egaal en spoorvrije berijding.
- Zeer geschikt voor opritten, parkeerterreinen.
- Ze kunnen worden gevuld met grind max tot 25 mm , split max 20 mm.
- De splitplaten zijn gemakkelijk op maat te zagen en eenvoudig te verwerken.
- Onze splitplaten heeft een bijzonder hoge drukvastheid en is dus ideaal voor zware belasting.Meeste platen met worteldoek 250 tot 400 ton per m2 onze platen 11881 ton per m2
Ook uw adres voor al uw siergrind, siersplit en anti worteldoek , tuinschermen opsluitbanden,tuinmeubilair,schanskorven, kijk op de website livingluxury punt nl ,of vraag een prijsopgave aan , telefoonnummer: 06 22877055 of stuur een mailtje naar o met de afmetingen , kleur ,en gebruiks doeleinde dan berekenen wij voor u de goedkoopste / beste optie.

WIJ LEVEREN DE STERKSTE PLAAT MET ANTI WORTELDOEK DIE ER OP DE MARKT IS.GEEN 250- 400 ton per m2 zoals de meeste platen ( vraag ernaar ) maar 11881 ton per m2 belastbaarheid, !!!!!!! LET DAAR GOED OP !!!!!!!!!!!

Wij verkopen ook Zwarte Platen zonder worteldoek per stuk incl btw, 5,85 euro AFHAAL HAZERSWOUDE DORP op afspraak..

STUUR ONS EEN BERICHTJE WAT U WILT EN WIJ BEREKENEN DE GOEDKOOPSTE OPLOSSING VOOR U.


TEVENS alle soorten GRIND en SPLIT alle soorten , kleuren en maten in big bag of losgestort, en metalen kantafsluiting.GRATIS MEEGELEVERD

Wij leveren ook betonnen opsluitbanden in diverse maten bijvoorbeeld .Minimaal 120 stuks bij 5 x 15 x 100 cm ,of minimaal 60 stuks bij 8 x 20 x 100 cm

Reageer nu!

Contact-informatie

Living Luxury ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hazerswoude Dorp
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 06 22877055

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)