Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

LED Bouwlamp Blauw - 20 Watt

Prijs: € 43,70

65 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

De LED Bouwlamp Blauw - 20 Watt is ideaal voorvele doeleinden, zoals: huis- en tuinverlichting, beveiliging, bouwterreinen en verlichting voor in de horeca. Blauw licht geeft een heldere koele kleur en is minder verstorend voor flora en fauna.

LED Bouwlamp Blauw - 20 Watt
De LED Bouwlamp Blauw - 20 Watt is ideaal voorvele doeleinden, zoals: huis- en tuinverlichting, beveiliging, bouwterreinen en verlichting voor in de horeca. Blauw licht geeft een heldere koele kleur en is minder verstorend voor flora en fauna. LED bouwlampen van Ledtohave zijn gemakkelijk aan te sluiten, besparen energie, zijn waterdicht en geschikt voor buiten.
AANSLUITEN VAN DE LED BOUWLAMP
Deze LED Bouwlamp Blauw kan direct worden aangesloten, op het net of door te kiezen voor de mogelijkheid met stekker (plug-and-play).
VOORDELEN VAN LED VERLICHTING
Met LED verlichting van Ledtohave verbruikt u minder energie, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. U bespaart direct door de duurzame Epistar LED chip. Deze heeft een lange levensduur en daarnaast iser geen sprake van een opwarmtijd. Er is altijd direct vol licht.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 7445957155169
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 10366


Reageer nu!

Contact-informatie

Ledtohave.nl ( Bedrijf )
7 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lelystad
(Flevoland, NL)
Tel: 0320322118

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)