Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Wilgenschutting wilgentenen schutting wilgen scherm

Prijs: Nader overeen te komen

10.087 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Wilgentenen schutting wilgenschutting wilgen schermen

Van Aalsburg Griendhouthandel BV levert en vlecht ter plaatse al uw natuurlijke wilgen schuttingen van klein tot groot door heel Nederland incl. de Wadden eilanden.


Met een kwekerij van 1.000.000m2 wilgentenen in de Betuwe ( midden Nederland ), hebben wij altijd voldoende materialen op voorraad.

Tevens kunt u kiezen uit verschillende lengte en dikte van de wilgentenen.

Voor een uitschietende wilgentenenschutting kunt u ook bij ons terecht, wij leveren verse wilgenpalen ook als knotwilg te gebruiken.

Kastanje palen om o.a. in een wilgentenen schutting te gebruiken kunnen we in diverse lengten en dikten uit voorraad leveren.


Het is geen probleem om een wilgentenen schutting zelf te vlechten, de materialen zijn los bij ons te bestellen, met een goede handleiding.


Van Aal sburg kweekt en verwerkt wilgentenen, we maken schuttingen zinkstukken kraagstukken beschoeiingen stuifschermen enz.


We hebben in Hellouw verschillende voorbeelden van schuttingen staan, beslist een keer de moeite waard om te komen kijken.


Uiteraard leveren en plaatsen we op een professionele wijze ( zie onderstaande certificeringen ), en tegen scherpe prijzen.


Van Aalsburg Griendhouthandel B.V.
Korfgraaf 44
4174 GM Hellouw ( midden NL )
T (0418) 581229
F (0418) 581167

  • info@vanaalsburgbv.nl


- ISO 9001-2008 certificaat (kwaliteitssystemen)- ISO 14001-2004 certificaat (milieu zorgsystemen)- VGM beheerssysteem certificaat (VGM Checklist Aannemers)- NAK tuinbouw 72432 (NAK tuinbouwkwaliteitscontrole )

Reageer nu!

Contact-informatie

Van Aalsburg Griendhouthandel BV ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hellouw
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0418-581229

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)