Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Kruipruimte isolatie nu met SUBSIDIE

Prijs: Nader overeen te komen

2.049 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

KRUIPRUIMTE ISOLATIE

 

Wilt u ook op uw energiekosten besparen?

 

Een woning verliest warmte via de ramen, de muren, het dak en de vloer op de begane grond. Onnodig warmteverlies betekent onnodig energieverbruik.

 

De bodem van de kruipruimte bestaat uit vochtige grond, waardoor de lucht heel vochtig is en voor een koude en vochtige vloer van uw begane grond zorgt.

 

Door uw kruipruimte te isoleren vermindert het warmteverlies en verbetert het comfort in uw woning. Ook uw leidingwerk heeft profijt van een warme en droge kruipruimte.

 

Wilt u weten wat het isoleren van uw kruipruimte kost? En wat de scherpste prijs is wat de kruipruimte specialisten u kunnen aanbieden?

 

Kijk dan op www.snelgratisvergelijken.nl waar u snel, gratis en geheel vrijblijvend kruipruimte isolatie offertes en documentatie kunt aanvragen, welke u thuis op uw gemak kunt bekijken en vergelijken.

Let bij het vergelijken niet alleen op de prijs, maar kijk ook naar de warmte-isolatie, de prestaties op het gebied van vochtbestrijding (zorg dat u geen last heeft van grondwater), de kierafdichting en de duurzaamheid van de gebruikte isolatie materialen.

 

Zo kunt u de beste en goedkoopste kruipruimte isolatie specialist uit uw regio vinden! Wij bieden u deze dienst geheel gratis aan; u zit nergens aan vast! Dus doe uw voordeel ermee.

 

Op kruipruimte isolatie ontvangt u daarnaast SUBSIDIE: u betaalt slechts 9% btw (in plaats van 21% btw)  op de arbeidskosten van het plaatsen van energiebesparend isolatiemateriaal. De enige voorwaarde is dat uw woning 2 jaar of ouder moet zijn.

 

Profiteer daarvan en kijk verder op www.snelgratisvergelijken.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

Greyventure BV ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oud-Beijerland
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)