Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

bouw

Einhell GE-EC 2240 Elektrische kettingzaag.

Prijs: € 109,95

1.077 keer bekeken • Status: Actief

NIEUW IN ONS GROTE EINHELL ASSORTIMENT!!
EINHELL GE-EC 2240 ELEKTRISCHE KETTINGZAAG.

De Einhell GE-EC 2240 is een krachtige Elektrische Kettingzaag, die je helpt bij het zagen van brandhout, bij het snoeien, bij het vellen van kleinere bomen en bij tal van andere werkzaamheden in tuinen en parken. Het OREGON kwaliteitszwaard en ketting, zorgen voor een lange levensduur van de machine. Krachtige 2.200 Watt motor Met een krachtige 2.200 Watt motor worden optimale snoei- en zaagresultaten gehaald bij het gebruik van deze elektrische kettingzaag. Dankzij de soft start van de machine komt de ketting rustig en gecontroleerd op gang bij het inschakelen van de machine. De motor levert een snijsnelheid tot 15 meter per seconde.
OREGON kwaliteitszwaard en -ketting Het zwaard, met een lengte van 406 millimeter, en de ketting van de machine zijn geproduceerd door OREGON. Deze producent staat garant voor producten van een hoogwaardige kwaliteit. De machine levert een zaaglengte van 375 millimeter.
Kettingspanning en vervanging De ketting kan heel eenvoudig gespannen of vervangen worden, zonder extern gereedschap nodig te hebben. Gebruik hier de knop aan de zijkant van de machine voor.
Automatische kettingsmering Ook wordt de ketting van de machine automatisch gesmeerd, dankzij het geïntegreerde oliereservoir. De olietank heeft een inhoud van 160 milliliter voor een lange werkduur. Op de olietank zit een kijkvenster, zodat je het oliepeil in de gaten kunt houden.
Terugslagbescherming Een veilig manier van werken wordt bevorderd door de terugslagbescherming met kettingstop. De kans op ongelukken wordt op deze manier minimaal.
Metalen transmissie Het merendeel van de onderdelen van de elektrische kettingzaag zijn geproduceerd met een hoogwaardig type metaal. Dankzij de metalen transmissie wordt een lange levensduur gegarandeerd.
Ergonomische handgreep Om de machine optimaal te kunnen geleiden bij het gebruik van de elektrische kettingzaag, is deze voorzien van een ergonomisch vormgegeven handgreep.
Kettingvangbout De kettingvangbout op de machine voorkomt dat er ongelukken ontstaan op het moment dat de ketting ooit van het zwaard af zou springen.
Klauwaanslag Aan de voorzijde van de machine zit een metalen klauwaanslag, die voorkomt dat de machine te dicht tegen voorwerpen aankomt. Ook kan de klauwaanslag gebruikt worden als draaipunt bij het maken van verticale sneden.
De belangrijkste specificaties van de machine: Vermogen: 2200W
Aansluiting: 230 V / 50 Hz
Zwaardlengte: 406mm
Zaaglengte: 375mm
OREGON zwaard en ketting
Automatische kettingsmering
Terugslagbescherming met kettingstop
Snijsnelheid: 15 m/s
Gereedschapsloze wissel en spanning van de ketting
Inhoud Olietank: 160ml, tank met kijkvenster
Softstart
Dit product maakt deel uit van de Einhell Expert-productlijn
2 jaar fabrieksgarantie

U kunt via de mail of telefonisch bij ons bestellen.
Geen onpersoonlijke webshop maar nog ouderwetse service!
Kan worden verzonden en tevens opgehaald!!

Al onze prijzen inclusief 21% BTW en factuur op naam.

Informatie of bestellen?
Handelsonderneming Jan Evert Klaucke
Koraalstoep 81
9403 SR te Assen
0592-373239 (Na een uur s'middags tot tien uur s'avonds, zaterdag de gehele dag)
06-23260446

Gecontroleerd verkoper op Marktplaats en Speurders.

Voor al uw dekkleden, gaaskleden, containernetten,aanhangernetten, gronddoek etc. etc.

Tevens de officiele dealer voor Assen en omstreken van Airpress compressoren, Karomat hogedrukreinigers en Einhell gereedschappen.

Zie voor onze overige aanbiedingen onze overige advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

Handelsonderneming J.E. Klaucke ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Assen
(Drenthe, Nederland)
Tel: 0592-373239

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)