Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

bouw

Einhell GH-EC 1835 Elektrische Kettingzaag

Prijs: € 74,95

1.279 keer bekeken • Status: Actief

EINHELL GH-EC 1835 ELEKTRISCHE KETTINGZAAG.

De Einhell GH-EC 1835 is een krachtige en praktische Elektrische Kettingzaag, die voor een breed scala aan werkzaamheden kan worden ingezet. Gebruik de machine bijvoorbeeld voor het zagen van brandhout, het snoeien en vellen van kleinere bomen, of voor soortgelijke werkzaamheden in de tuin of een park. Krachtige motor voor optimaal snoeiresultaat Deze elektrische kettingzaag is uitgevoerd met een krachtige 1.800 Watt motor, die een zaagsnelheid van 13,5 meter per seconde levert. Met een onbelast toerental van 7.800 toeren per minuut worden optimale snoeiresultaten behaald.
Automatische kettingsmering Dankzij de geïntegreerde olietank met een inhoud van 160 milliliter en een grote olievulopening, wordt de ketting automatisch gesmeerd. Zo heeft de machine weinig onderhoud nodig. Controleer het oliepeil eenvoudig via het grote kijkglas bij het oliereservoir.
OREGON Het kwaliteitszwaard en ketting van deze machine zijn geproduceerd door OREGON, een producent die producten produceert van een hoge kwaliteit. Het zwaard heeft een lengte van 356 millimeter en biedt een zaaglengte van 325 millimeter.
Terugslagbescherming Met de terugslagbescherming op deze machine wordt een veilige manier van werken bij het snoeien bevorderd. De terugslagbescherming beschikt over een mechanische direct kettingrem om ongelukken te voorkomen.
Metalen klauwaanslag De machine beschikt over een metalen klauwaanslag, die voorkomt dat de machine te ver tegen een stam of boom wordt aangeduwd. Tevens kan de klauwaanslag als draaipunt worden gebruikt.
Ketting spannen of vervangen Het spannen en vervangen van de ketting verloopt heel eenvoudig via een draaiknop aan de zijkant van de machine. Hierbij hoeft geen extern gereedschap gebruikt te worden.
Kabelclip Om te voorkomen dat het elektriciteitssnoer in contact komt met het zwaard van de machine kun je deze zowel tijdens als na het gebruik van de machine aan de kabelclip bevestigen.
Metalen transmissie Dankzij de metalen transmissie wordt het slijten van onderdelen op deze elektrische kettingzaag zo goed mogelijk tegengegaan. Dit garandeert een lange levensduur van de machine.
Kettingvangbout De machine beschikt over een kettingvangbout, die je veiligheid bij het gebruik van de machine bevordert. Deze kettingvangbout is geïntegreerd, voor het geval dat de ketting ooit van de machine afspringt.
De belangrijkste specificaties van de machine: Vermogen: 1800W
Aansluiting: 230 - 240 V / 50 Hz
Zwaardlengte: 356mm
Zaaglengte: 325mm
Automatische kettingsmering
Terugslagbescherming met kettingstop
Gereedschapsloze verwisseling en spanning van de ketting
Onbelast toerental: 7800 t/min
Zaagsnelheid: 13,5 m/s
Olietankinhoud: ca. 160ml
OREGON zwaard en ketting
Dit product maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn
2 jaar fabrieksgarantie

Bij ons geen verrassingen, Al onze prijzen inclusief 21% btw en factuur op naam.

Verzending door geheel Nederland voor slechts € 9,00.
Bezorging in wijde straal rondom Assen tegen geringe vergoeding mogelijk

Informatie of bestellen?? Bel of mail ons!!
(Elke dag na half een, zaterdag de hele dag, zondag gesloten!!)

Handelsonderneming Jan Evert Klaucke

Koraalstoep 81

9403 SR ASSEN

0592-373239

06-23260446

WIJ STAAN OOK OP ZATERDAG VAN 9 UUR S'MORGENS TOT 10 UUR S'AVONDS VOOR U KLAAR!

Dealer voor Assen en omstreken van Airpress compressoren, karomat hogedrukreinigers, Einhell gereedschappen en compressoren.

Voor al uw touw- en net materialen het juiste adres!

Reageer nu!

Contact-informatie

Handelsonderneming J.E. Klaucke ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Assen
(Drenthe, Nederland)
Tel: 0592-373239

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)