Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Glaszetter tarieven | Kosten dubbel glas | NU met subsidie

Prijs: Nader overeen te komen

1.673 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

BESPAAR GELD op Dubbel Glas, Nu met verlaagd btw-tarief

 

Heeft u last van tocht en kou in huis? En wilt u graag comfortabel wonen plus daarnaast ook nog op uw energiekosten besparen?

 

De energieprijzen zijn de laatste jaren fors gestegen. Het is dan ook verstandig om ervoor te zorgen dat u niet teveel energie verbruikt, maar dat u uw woning zo energiezuinig mogelijk probeert te maken. Ramen beslaan standaard een groot deel van de gevel en hebben daarom een groot effect op verlies of behoud van warmte in de woning.

 

Eén van de bekendste methodes om het verlies aan energie te voorkomen is het laten plaatsen van dubbel glas of zelfs driedubbel glas. Het vervangen van enkel door dubbel of driedubbel glas heeft direct effect: u bespaart veel geld op uw energiekosten, uw woning voelt behaaglijker, in de winter is het warmer en in de zomer is het koeler. Daarnaast wordt het energielabel van uw woning beter en het dubbele glas werkt ook geluidsisolerend.

 

Kijk voor uitgebreide informatie en prijzen op onderstaande site www.wat-kost-het.nl

 

Bespaar fors geld op HR, HR+ en HR++ glas via wat-kost-het.nl en vraag gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van regionale leveranciers aan: eenvoudig vergelijken en tot wel 45% besparen op de kosten!

 

Profiteer daarnaast van het lage btw tarief van 6% (in plaats van 21%) op de arbeidskosten voor het laten plaatsen van alle soorten isolatieglas in woningen! 


Daarnaast is de subsidie "energiebesparing eigen huis" beschikbaar (o.a. voor hoogrendementsglas) welke loopt tot het einde van 2018.

Reageer nu!

Contact-informatie

Cleveryards BV ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oud-Beijerland
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)