Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en Belgi�!

bouw

Greenworks Unieke HD-Reiniger op een 40V accu, vanaf € 99,-!!!

Prijs: € 119,-

149 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort reinigingsmachine:
  • Hogedrukreiniger

Zeer speciaal....Een hogedrukreiniger zonder stroom-kabel, zonder waterslang maar op dezelfde Li-Ion Accu van 40V als uw Greenworks grasmaaier, heggenschaar, Kettingzaag etc.! 
Nu ter introductie van € 319,- voor maar € 289,- incl. BTW en een G.S.V ("Gratis Shoppen Voucher") van wel € 100,-!!! Met deze G.S.V kunt u gratis shoppen uit de voorraad van Depa Goes BV (kijk ook op www.depagoes.com) 

Uitvoering met 2-AH accu & lader voor maar € 239,- + een G.S.V ter waarde van € 75,-
Uitvoering zonder accu & lader voor maar € 119,- + een G.S.V ter waarde van € 50,-

Depatools levert het gehele, zeer uitgebreide programma van het gerenomeerde merk Greenworks die met hun noviteiten op het gebied van Accu-gereedschappen vele merken het nakijken geeft zoals ook deze nieuwe machine op 40V,

De Greenworks GDC40K2 accu hogedrukreiniger. Deze is geschikt voor allerlei schoonmaak klussen rondom het huis of het reinigen van ( Tuin-) gereedschap, fiets etc. De hogedrukreiniger wordt geleverd met een slang van 6 meter en een pistool. De max. druk die dit toestel kan opbouwen is 70 bar. De totale wateropbrengst is zo'n 300 liter per uur.

U kunt de hogedrukreiniger gebruiken door de zwarte waterbak te vullen met 20 liter water. Een pomp zorgt voor de toevoer van het water naar uw pistool. De hogedrukreiniger is daardoor dus echt overal te gebruiken. U kunt ook de zwarte waterbak verwijderen en de hogedruk reiniger aansluiten met een tuinslang op een waterkraan zoals bij een normale hogedrukreiniger.

Er zijn 2 verschillende accu’s leverbaar. Een G-Max 40 volt 2.0Ah accu (art. Nr. G40B2) en G-Max 40 volt 4.0Ah accu (art. Nr. G40B4, deze heeft eigenlijk een dubbele tankinhoud). Beide accu’s kunt u ook gebruiken in meer dan 25 andere Greenworks tuinmachines zoals trimmers, bladblazers, grasmaaiers, heggenscharen etc. De accu’s zijn voorzien van 4 led lampjes welke de hoeveelheid energie aangeven. De laadtijd varieert van 60 minuten tot 120 minuten. De G-Max 40 volt acculader (art. Nr. G40C) is universeel en kan beide accu’s laden. Garantie 2 jaar.

Alle 40 Volt Greenworks machines kunt u gebruiken met een 40 Volt 4.0 Ah accu of een 40 Volt 2.0 Ah accu.

Technische specificatie;

Aandrijving 40 Volt accu elektromotor
Type motor Koolborstel motor
Type accu Lithium Ion
Accu voltage 40 Volt
Werkdruk 70 Bar
Wateropbrengst (Liter/uur) 300
Max. water toevoertemperatuur 40 Graden celsius
Pistool Ja
Slang 6 m HP PVC-slang
Geleverd incl. accu ('s) Ja 4AH
Geleverd incl. lader Ja

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Vlissingen
(Zeeland, Nederland)
Tel: 06-52562250

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)