Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

bouw

Best geteste en goedkoopste All-in-one Waterontharder va. € 89,-

Prijs: € 89,-

578 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Waarom € 149,- betalen als u vanaf € 89,- klaar bent?

Goedkoopste universele All-in-one Waterontharder € 99,-
Bestaande uit een (inwendig) dubbele opstelling. Past op alle leidingen. Perfecte en goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag, zonder antikalk te gebruiken - Iedereen heeft immers wel eens last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten zich in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair. De goedkoopste oplossing hiervoor is de All-in-one waterontharder van ECH Waterbehandeling. Dit milieuvriendelijke apparaat verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten – zonder milieuvervuilende reststoffen. De All-in-one waterontharder kan zowel bij particulieren als bij bedrijven toegepast worden. Daarnaast kunt u denken aan toepassingen bij vijvers en zwembaden, horeca en in de land- en tuinbouw. De All-in-one waterontharder neutraliseert de kalk aan het water door middel van een permanent magnetische werking. "Het kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van oa. huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. De module heeft een positief effect op de levensduur van deze apparatuur,' aldus een woordvoerder. 'De samenstelling van het water verandert echter niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, dus geen manipulatie van noodzakelijke bestanddelen, zoals bij andere systemen.” Wat kan een mens zich nog meer wensen?"

 

Geldbesparing
Door plaatsing van de All-in-one waterontharder voorkomt u problemen en bespaart u veel geld. Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 75% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder, glansspoelmiddel en wasverzachter, daarnaast is onthardingszout volledig overbodig. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren dat zij daarvan minder last hebben.

 

Garantie
De ISO-, en QA gecertificeerde fabrikant geeft solode technische garantie op de producten. De montage is zeer eenvoudig en is in minder dan 5 minuten gerealiseerd, zonder hak- of breekwerk. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De module is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten meeverhuisbaar, en kosten voor dure antikalk middelen zijn overbodig geworden.

 

Waarom universeel?
Er zijn andere leveranciers die ook universele magneten aanbieden. Wij als de waterontharder-expert kunnen dan natuurlijk niet achterblijven.
Als aanschafprijs het belangrijkste aankoopmotief is - willen we u ook een alternatief bieden, maar dan NOG goedkoper! Mocht u later toch besluiten een professionele ontharder bij ons aan te schaffen, kunnen wij een prima aanbieding doen om de All-in-one module te up-graden.

 

Waarom de goedkoopste?
Wij hebben geen dure winkel,- of kantoorpand, geen dure vertegenwoordigers of extra personeel of monteurs, en geen dure reclamecampagnes. Daarnaast is de fabrikage van een universeel product vele malen simpeler en goedkoper dan onze unieke professionele uitvoeringen. Kosten die wij niet maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door.

 

Makkelijk bestellen
U bestelt gemakkelijk via uw PC, laptop of smartphone en binnen 24 uur na plaatsing gaat u al genieten van heerlijk, vitaal en helder (kraan)water.
Eenvoudiger kan het niet: ook u kunt nu goedkoop en snel deze universele antikalk oplossing bezitten.

 

Snel geleverd = snel lekker vitaal water
Bestel snel en geniet dagelijks van de vele voordelen van zachter water.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Veendam
(Groningen, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)