Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Waterontharder alternatief XL - nu nog krachtiger - € 99,-

Prijs: € 109,-

836 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Waarom € 129 of € 139 betalen als het va. € 99,- kan?
AKTIE: 2 voor € 99,00 p/st en bespaar 10% extra - GRATIS verzenden

 

Direct geleverd
Uit voorraad leverbaar - vandaag besteld, morgen of uiterlijk binnen 2 (werk)dagen bij u thuis. Wij hoeven geen smoezen te verzinnen dat de levering langer duurt - als professioneel bedrijf hebben we voldoende op voorraad.

 

Dubbele uitvoering - dubbele werking - XL: nu nog sterker!
Deze bestaat uit een dubbele module en past op alle leidingen.
Perfecte en goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag, geen antikalk nodig. Iedereen heeft immers wel eens last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair. De goedkoopste oplossing hiervoor is het All-in-one XL waterontharder alternatief van ECH waterbehandeling.

 

Milieuvriendelijk - zonder zout - zonder stroom - zonder onderhoud
Dit milieuvriendelijke apparaat verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten – zonder milieuvervuilende reststoffen. Het All-in-one XL waterontharder alternatief neutraliseert de kalk aan het water door middel van een uniek permanent magnetische werking. De kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van dure huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. Daarnaast heeft een waterontharder in het algemeen een positief effect op de levensduur van apparatuur. De samenstelling van het water verandert bij ons systeem niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, een belangrijk voordeel wat u mist bij dure zout waterontharder systemen.

 

Geldbesparing
Door plaatsing van het All-in-one XL waterontharder alternatief voorkomt u problemen en bespaart u veel geld, wel tot € 1000,- per jaar! Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 75% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder, glansspoelmiddel en wasverzachter, daarnaast is onthardingszout volledig overbodig. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren dat zij daarvan minder last hebben.

 

Solide Garanties
De ISO-, en QA gecertificeerde fabrikant geeft solode technische garantie op de producten. De montage is zeer eenvoudig en is in een paar minuten gerealiseerd, zonder hak- of breekwerk. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. Dit antikalksysteem is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten meeverhuisbaar, en kosten voor dure antikalk middelen zijn overbodig geworden.

 

Past op alle leidingen
Andere leveranciers leveren alleen maar universele magneten. Wij als de expert leveren naast deze goedkopere universele antikalksystemen ook de professionele oplossingen, met nog veel betere resultaten.
Maar als aanschafprijs het belangrijkste aankoopmotief is - willen we u met het All-in-one XL waterontharder alternatief een oplossing bieden, maar dan NOG goedkoper! Mocht u later toch besluiten een professionele antikalk oplossing bij ons aan te schaffen, kunnen wij een prima aanbieding doen om de All-in-one module te up-graden naar ons professionele systeem. Die is wel iets duurder, maar dan heeft u ook echt iets!

 

De goedkoopste - zonder fratsen
Wij hebben geen onnodige "fratsen" zoals aluminium afdekplaatjes die niets toevoegen. Onze kracht zit binnenin - niet aan de buitenkant. Wij hebben geen duur winkel,- of kantoorpand of vertegenwoordigers, extra personeel of monteurs, en geen dure reclamecampagnes. Daarnaast is de fabrikage van een universeel product vele malen simpeler en goedkoper dan onze unieke professionele uitvoeringen. Kosten die wij niet maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door.

 

Makkelijk bestellen
U bestelt gemakkelijk online en binnen 24 uur na plaatsing gaat u al genieten van heerlijk, vitaal en helder (kraan)water.
Eenvoudiger kan het niet: ook u kunt nu goedkoop en snel deze universele antikalk oplossing bezitten.

 

Snel geleverd
Bestel snel en geniet snel en dagelijks van lekker vitaal water en van de vele voordelen van zachter water.

Reageer nu!

Contact-informatie

Waterontharder Alternatief ( Bedrijf )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Veendam
(Groningen, Nederland)
Tel: 0597857934

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)