Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

bouw

TRuss werkplatform

Prijs: Nader overeen te komen

4.513 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Truss Materiaal is de meccano voor grote mensen een aluminium bouwsysteem wat inzetbaar is voor heel veel verschillende doeleinden. Truss materiaal wordt al veel gebruikt in de steigerbouw en heeft daar zijn diensten bewezen.

 

Trussen zijn leverbaar in Ladder - Driehoek - Vierkant - Rechthoek, gelast van aluminium buis 50 mm met een wanddikte van 2 / 3 / 4 mm dik. Trussen worden aan elkaar gekoppeld doormiddel van conische koppelstukken en conische pennen. Dit zorgt voor een sterke en veilige verbinding. Met truss kunnen grote vrije overspanning worden gemaakt en een hoge belasting.

 

Alle trussen hebben een TUV keuring en zijn voorzien van DIN 4113 - DIN V4113-3 - DIN EN 13814. Truss constructies kunnen geleverd worden met een tekening en berekening met de nieuwe EU norm.

 

Truss in combinatie met Podiumelementen is de ideale oplossing als men een werkplatform moet bouwen in ruimtes die publieks toegankelijk zijn. De combinatie van truss en podium elementen zorgen voor een optimaal haalbare veiligheid, ten opzichte van een rolsteiger.

 

Truss en podiumelementen zijn makkelijk en snel te bouwen en te verplaatsen en door de handelbaarheid zorgen voor minimale schade aan vloeren en wanden. Podiumdelen zijn leverbaar met antislip en brandvertragende vloeren.    

 

Voor truss is er een uitgebreid pakket klemmen en haken om probleemloos een leuning - verlichting of andere attributen aan de truss vast te maken.

 

Truss heeft een nette en schone industriële uitstraling en met extra aandacht zoals verlichting wordt het decoratief en publieks vriendelijk.

Dit soort opstellingen zijn geschikt voor een langere termijn

 

Heeft u interesse neem vrijblijvend contact met ons op.  

Reageer nu!

Contact-informatie

Lucas Baller Podiumtechniek ( Bedrijf )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hardinxveld-giessendam
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0646150137

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)