Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

bouw

Vuurtafel, Tafelhaarden, tafels met vuur op gas

Prijs: Nader overeen te komen

13.098 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

De unieke Tafelhaard is een op zichzelf staande gashaard gecertificeerd in veiligheid, geregistreerd in vormgeving en van opmerkelijk degelijke kwaliteit.

Geschikt voor propaangas of voor aardgas. Door deze gashaard in een tafel te plaatsen heeft u een 'Vuurtafel'. U kunt de tafelhaard nagenoeg in elke tafel; houten of natuursteen, eenvoudig monteren.

 

Nu met extra korting.... Zie voor prijzen onze website: www.terrasenco.nl

 

De tafelhaarden zijn in 2 verschillende materialen verkrijgbaar:
. Metaal, beschermd met zwarte hitte bestendigde coating
. Roestvrij staal (RVS)

Een complete Tafelhaard bestaat uit:
. Brander / vuurplateau
. Frame
. Deksel
. Drukregelaar + slang of koppeling voor aardgas
. Steentjes

 

De steentjes in de opvangbak zorgen voor een mooie verdeling van de vlammen.
Alle Tafelhaarden zijn door een erkend gasinstallatiebedrijf CE-gecertificeerd.
Het metalen gepoedercoate deksel is er voor om de Tafelhaard tegen regen en neerslag te beschermen, hierdoor kan De Vuurtafel gewoon het gehele seizoen buiten blijven staan.

Haarden compleet

kleur

 

Het verbruik van de Tafelhaard:

De haard 30x30 cm verbruikt 0,8 m3 aardgas per uur

De haard 25x45 cm verbruikt 1,2 m3 aardgas per uur

De haard 25x60 cm verbruikt 1,5 m3 aardgas per uur

De kosten voor aardgas zij per regio verschillend en ligt tussen de € 0,38 en € 0,45 per m3  

Op een propaanfles van 10 kg brandt een 30x30cm ongeveer 25 tot 26 uur

Op een propaanfles van 10 kg brandt een 25x45cm ongeveer 21 tot 23 uur

Op een propaanfles van 10 kg brandt een 25x60cm ongeveer 18 tot 20 uur

 

Standaard worden alle slangen aan de haard met een lengte van 100 cm geleverd. Voor evt. langere propaanslang extra € 3,50 incl. btw per meter extra. Aardgasslang kunnen ook in de volgende lengtes geleverd worden n.l.130 cm -150 cm -200 cm. Hiervoor extra bij betalen voor 130 cm € 5,00-- 150 cm € 9,00-- 200 cm € 15,00.

 

FAQ

Kan een tafelhaard op propaan en op aardgas? Een tafelhaard is geschikt voor propaan OF voor aardgas.

Wat is het verschil tussen aardgas en propaan? Aardgas heeft een vaste aansluiting vanuit huis of pand; propaan is gas in flessen die bijgevuld kunnen worden.

Kan een propaanbrander omgebouwd worden naar een aardgasbrander? Dat kan maar er worden wel kosten in rekening gebracht.

Hoe komt het dat een propaanfles soms bevriest ondanks goed weer? De inhoud van een propaanfles is vloeibaar en wordt via de drukregelaar omgevormd in gas. Als de haard langdurig op de hoogste stand staat, vraagt deze teveel omvorming tegelijkertijd en gaat de restinhoud van de fles langzaam bevriezen. De haard zal lager gaan branden en gaat uit. De fles is dan niet leeg en de rijp aan de buitenzijde van de fles toont de restinhoud. Na zo’n 20 minuten kan de haard weer ontstoken worden. Dit gebeurt SOMS bij de flessen van 5 kg. Wij adviseren daarom de gasflessen van 10 kg. te gebruiken waarbij dit zich zelden voor doet.

Kan de haard en de tafel in de winter buiten blijven? De tafelhaard kan in de winter buiten blijven en ook gewoon branden. Een houten terras tafel in de winter nooit in een verwarmde omgeving opslaan. Een beschermende hoes voor buiten is beter maar niet noodzakelijk.

Wordt de vlammenbak erg heet? De vlammenbak wordt wel warm maar niet erg heet. Als de uitsparing tussen de haard en de tafel rondom groter is dan 1,5 cm. dan zal het blad van de tafel daar geen nadelige gevolgen van ondervinden.

Kan de vuurtafel onder een overkapping of parasol? Omdat er geen vonken zijn, kan de haard gewoon onder een stevige parasol. Nooit een parasol in- of uitklappen als de haard brandt. Van belang is dat de deksel na gebruik ALTIJD goed op de haard ligt, er moet ten alle tijden voorkomen worden dat er regenwater in de haard kan komen!!

Mag de tafelhaard ook binnen worden gebruikt? De tafelhaard is ontworpen voor gebruik buiten of gelegenheden waar een constante aan en afvoer van buitenlucht is zoals een terras, een balkon, een open serre of een prieel.

Welke garantie geldt er voor een tafelhaard? Op fabrieksfouten geldt 100% garantie binnen een jaar na factuurdatum. Storingen zijn kosteloos, mits de gebruiksvoorwaarden goed opgevolgd zijn.

Hoe moet de tafelhaard onderhouden worden ? Bij correct gebruik heeft de haard op zich geen onderhoud nodig. De zwart gepoedercoate vlammenbak en deksel  mogen eventueel met een autowas ingewreven worden. De brander met gaatjes onder de steentjes echter NIET !!!! Een RVS haard mag gereinigd worden met een RVS reiniger.

 

Terras & Co BV.

Hieke de Winter
Lageweg 27
9479 TA  Noordlaren  (Gr)

 

06 - 405 376 76

info@terrasenco.nl


Terras & Co BV.
KvK nummer: 01151644
BTW nummer: NL 8207.07.739.B.01
ING bankrekening: 659241536

IBAN: NL20INGB0659241536

SWIFT / BIC code: INGBNL2A

Reageer nu!

Contact-informatie

Terras & Co BV ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Noordlaren
(Groningen, Nederland)
Tel: 06-40537676

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)