Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Wilgenschutting bleeslatten wilgenteen wilgentakkenschutting

Prijs: Nader overeen te komen

4.553 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Wilgentenenschuttingen en Wilgentenenschermen

Beschrijving:

Een wilgentenen schutting of wilgentenen scherm is een milieuvriendelijke manier om een tuinafscheiding te maken. De wilgentenenschutting wordt op ambachtelijke wijze geheel met de hand in uw tuin op de gewenste maat gevlochten.

Mogelijkheden:

Een wilgentenenscherm als afscheiding, om de vuilnisbak achter weg te stoppen, rozenbogen, zonneschermen enz. enz. Alles is mogelijk, u kunt er alle kanten mee uit: hoog, laag, schuin of rond. Een wilg is nu eenmaal alle kanten op te buigen.

U kunt de wilgentenenschutting ook nog verfraaien door de wilgentenenschutting met klimplanten te laten begroeien zoals: klimhortensia, klimrozen, div. lei fruit, bruidsluier, hedera, blauweregen, div. clematis, jasmijn enz. Deze klimplanten zijn evt. ook bij ons verkrijgbaar.

Alle informatie over wilgentenen (bleeslatten)

Nadat wilgen geknot worden: groeien er lange rechte scheuten op de snijvlakken. Door de lengte en flexibiliteit zijn deze uitermate geschikt voor het maken van een vlechtwerk. Wilgentenen (ook wel bleeslatten genoemd)zijn daarom ideaal voor het realiseren van natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo worden de wilgentenen vaak gebruikt voor het maken van een wilgentenen schutting, wilgentenenscherm, of erfafscheiding. Wanneer u interesse heeft in een  mooie, natuurlijke schutting van wilgentenen, dan kunt u eens verder kijken op onze website. Wij hebben een ruime ervaring in het vervaardigen van diverse producten van wilgentenen en kunnen u dan ook altijd op professionele wijze van dienstzijn.

Wij leveren wilgentenen van hoge kwaliteit!!

Als ervaren ondernemer zorgen wij er altijd voor dat de wilgentenen/bleeslatten een hoogwaardige kwaliteit bezitten. Deze garantiekunnen wij bieden door de wilgentenen uit onze eigen grienden/bossen te halen. Wij kunnen de wilgentenenschutting op locatie vlechten, maar leveren ook complete wilgentenenschermen en kunnen u tevens uitsluitend de benodigde materialen leveren als u zelf een product van wilgentenen wilt gaan maken. Bij ons is alles mogelijk.

Contact

Wilt u een wilgentenen scherm, erfafscheiding of bijvoorbeeld voor uw kliko van wilgentenen? Wilhout levert u precies wat u nodig heeft, tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op voor een wilgentenenschutting of wilgentenenscherm.

Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u bellen naar:0343-701037 of 06-50457402 of mailen naar: info@wilgentenenschutting.nl of gebruik maken van ons online contactformulier.

Voor een prijsopgave zouden wij graag het aantal meters en de hoogte van de wilgentenenschuttingwillen weten. En de woonplaats. Aan de hand hiervan hopen wij u z.s.m. een prijsopgave toe te sturen.

Wij staan graag voor u klaar.

Graag horen wij van u.

Met vriendelijke groet;

Wilhout

www.wilgentenenschutting.nl

info@wilgentenenschutting.nl

0343-701037 / 06-50457402

Reageer nu!

Contact-informatie

Wilhout ( Bedrijf )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Overberg
(Utrecht, Nederland)
Tel: 0343-701037

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)