Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

bouw

Kraffter bio versnipperaar 8cm - aftakas

Prijs: € 1.295,-

173 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:


Deze duo bioversnipperaar van Kraffter heeft twee invoertrechters. Zo heeft de versnipperaar één trechter voor hout met een diameter tot 8cm en één met een max invoerdiameter van 3cm. De trechter met een diameter tot 8cm is geschikt voor afgezaagde takken waar de andere trechter specifiek voor snoeihout is. Dit betreft snoeiafval zoals dunne takken met blad. Het grote voordeel van het hebben van twee verschillende versnippermodules is dat takkenversnipperaars niet in staat zijn om groen te versnipperen en een bioversnipperaar niet in staat is om takken te versnipperen. Wanneer dit toch gebeurd kan dit voor problemen zoals verstopping of defecten zorgen. Om dit te voorkomen en om ervoor te zorgen dat u toch al het gesnoeide hout en groen kunt verwerken, biedt Agrixpert deze duo machine aan. Zodoende slaat u twee vliegen in één klap!

De machine is, naast het hebben van twee invoertrechters, voorzien van twee aparte snijdmodules. Dit betreft allereerst een vliegwiel met een diameter van 33cm met twee messen voor de houtversnipperaar. Deze messen kunnen omgedraaid worden wanneer de ene zijde versleten is. 

Daarnaast heeft de bioversnipperaar een eigen snijdsysteem in de vorm van een shredder. Deze shredder kan verwisseld worden om zodoende de afmetingen van het gesnoeide groen te bepalen. De shredder bestaat uit 24 hamerklepels die het groen verpulveren. 

De machine is hierbij aftakas aangedreven en is tevens van een categorie 1 formaat driepuntsophanging voorzien. Deze ophanging heeft hefpennen met een dikte van 21mm. Voor de aansluiting van de topstang is een pen met een dikte van 19mm benodigd. 

De benodigde aftakas wordt standaard meegeleverd en dient op 540rpm te draaien. Dit wordt in de machine omgezet tot maar liefst 2400rpm voor het vliegwiel. 

Het minimaal benodigde vermogen bedraagt 15pk. Het maximale aanbevolen vermogen bedraagt 55pk. 

Bekijk dit product op onze website via de onderstaande link.


Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de link of neem gerust contact met ons op via 0031 15 515 00 70 of info@agrixpert.com.

Waarom kiezen voor AgriXpert?

  • Professioneel advies,
  • Meer dan 60 jaar ervaring,
  • Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant,
  • Levering in Nederland en België,
  • Levering voor slechts €60,- per bestelling.


AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Laumetris & Tenias.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. 


Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 400270005
  • Type: Overige typen


Reageer nu!

Contact-informatie

AgriXpert B.V. ( Bedrijf )
10 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: +31155150070

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)