Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Blokhut Siri 600 295x295 cm + luifel 300

Prijs: € 1.849,-

200 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:


Het Siri 600 tuinhuis met overkapping zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van uw tuin en tegelijk het gemak heeft van een tuinhuis waar u veilig uw spullen in op kunt bergen. Het houtsoort van deze blokhut is Noord Europees vuren hout, en is standaard onbehandeld. Deze blokhut kan geïmpregneerd geleverd worden of kan gecoat worden in verschillende kleuren.
]] Betaling
De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur.

Levering
Deze blokhut wordt gratis bij u thuisbezorgd! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden.

Montage
In het pakket wordt een bouwtekening meegeleverd zodat u de blokhut ook zelf op kunt bouwen. Onder 'bekijk onze video's' op de home pagina kunt u ook diverse montage filmen bekijken zodat u een beter idee van de montage krijgt. Mocht u vragen hebben tijdens montage dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u dan graag verder. U kunt de blokhut ook vakkundig door ons laten monteren. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

Informatie
Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Laagste prijsgarantie
Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht deze blokhut elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod


Waarom kiest u voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven?
 
? Snelle levering
? Laagste prijsgarantie
? Eigen montageservice
? 7 overdekte showrooms
? Groot assortiment
 
Bezoek de site hieronder voor meer informatie!

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden


Reageer nu!

Contact-informatie

Van Kooten Tuin en Buiten Leven ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Wommelgem
(Antwerpen, BE)
Tel: +32033552555

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)