Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

EIKENHOUTEN CARPORT

Prijs: Nader overeen te komen

1.656 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Carport
[ Een carport is een overkapping waaronder men een auto min of meer beschermd tegen weersinvloeden kan parkeren, meestal bij een woonhuis.Het bouwwerk bestaat in de gebruikelijke vorm uit een overkapte parkeerplaats die losstaand of aangebouwd kan zijn uitgevoerd. Door de overkapping zijn auto's in zekere mate beschermd tegen weersinvloeden zoals regen en hagel. De zijkanten van een carport zijn geheel of gedeeltelijk open gelaten. Indien het bouwwerk geheel dicht is spreekt men over een garage. ]

 

Al eeuwen toegepast in Engeland om landbouwvoertuigen onder te plaatsen. In de hedendaagse tijd een prima plaats om uw wagen te beschermen tegen allerlei weersinvloeden. In de winter tegen vorst, in de zomer tegen extreem hoge temperaturen.

 

Project-ED maakt traditionele carports met eerlijke en duurzame materialen als eersteklas eikenhout en Douglas.Al onze gebouwen worden op maat gemaakt volgens traditionele wijze in ons eigen atelier.Daar worden ze eerst geproduceerd en daarna in enkele dagen op locatie geïnstalleerd zodat de hinder minimaal is.

 

Indien gewenst kunnen we het gehele traject van A tot Z voor u verzorgen. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen we uw wensen en de mogelijkheden doornemen en desgewenst een offerte uitbrengen. Uiteraard alles geheel zonder kosten.

 

Spreekt dit verhaal u aan, of heeft u vragen, neem dan gerust contact op. Ik sta u graag te woord.

Reageer nu!

Contact-informatie

Project-ED ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Overpelt
(Limburg, BelgiŽ)
Tel: +32(0)468276872

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)