Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Flower Box Holder, van gietijzer , ongeverfd, 96 cm.

Prijs: € 77,50

649 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Een rijkelijk kronkelende, stijlvolle hekwerk uit die periode, 

opgezet als een rand om bloembakken op te sluiten voor het raam. Een fantastisch mooie raamdecoratie voor historische huizen of nieuwbouw in die stijl, ideaal voor renovatie voor panden in het begin van de eeuw of van huidige tijd in die stijl. OOk : kan dit rekwerk worden gebruikt als een bloemperk behuizing of als element in of aan een tuinmuur.

Aangezien de ramen uit historische tijden niet veel verschillende dimensies vertonen, worden deze bloembak houders nagemaakt aan de hand van antieke originelen, alleen in de aangegeven lengtes, is bij bestelling helaas geen speciale uitvoering mogelijk.
Indien de bloembakhouder voor uw doeleinden te breed is het mogelijk, om er bijvoorbeeld om van de zijkant in te drukken in te korten, maak een gat in het ijzerrekwerk en schroef door middel van een lange schroef en plug het geheel op de gevel.
Er zijn verschillende manieren van bevestiging. Enkele ideeën zijn te zien op een â??â??paar foto's in deze site : Door houder links op de hoek te gebruiken voor de bevestiging of iets dergelijks ontwikkelen.

Wij leveren de bloembak houder in natuurlijke staat . Dat wil zeggen, ze hebben een roest - oppervlak door oxidatie in de lucht na het gietproces. Als u dit niet wilt, is het mogelijk het na zachtjes borstelen met een metaalverf over te schilderen of te spayen.

Leveringsomvang : 1 Flower Box Holder, van gietijzer , ongeverfd
 (GAR-1-Blumenkastenhalter-PED-115-b)

Afmetingen circa : Hoogte 24 cm x breedte 96 cm plus 9 cm pin L+R= 18 cm.

Geschatte gewicht circa: 11 Kg

gloednieuw

Tags : decoratie, antiek , venster grille , rond de eeuwwisseling , 19de eeuw , ijzer , landelijke stijl , Art Nouveau , vroege dagen , balkon , patio , planter , latwerk , rooster, ijzeren hek , schermen voor ramen, mesh voor bloembakken , bloembakken , houders voor bloembak , montage ,

 GAR-1-Blumenkastenhalter-PED-115-b

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Deco Home Living ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Winkel
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: +31(0)683603899

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)