Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Veranda's met de laagste prijs garantie bij Tuinmaximaal. MARKTLEIDER!

Prijs: € 896,-

419 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Veranda’s met de laagste prijs garantie.

Geniet u graag van uw tuin? Dan is een veranda van Tuinmaximaal een goede keuze. Indien u glazen schuifwanden van Tuinmaximaal onder uw veranda plaatst, kunt u het hele jaar door buiten zitten. Bezoek de webshop www.tuinmaximaal.nl voor alle mogelijkheden.

 

Gegarandeerd de laagste prijs

Met de laagste prijsgarantie van Tuinmaximaal heeft u al een veranda vanaf € 896,-. Hieronder enkele prijzen van veelvoorkomende afmetingen:

 

Polycarbonaat dak

Een veranda van 5.06 x 3 m heeft u al vanaf € 1.369,-

Een veranda van 6.06 x 3 m heeft u al vanaf € 1.534,-

 

Glazen dak

Een veranda van 5.06 x 3 m heeft u al vanaf € 1.998,-

Een veranda van 6.06 x 3 m heeft u al vanaf € 2.286,-

 

Levering en montage

Alle bouwpakketten inclusief montagehandleiding zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis thuisbezorgd! De montage laten verzorgen door Tuinmaximaal is ook mogelijk. Bekijk de opties en diverse uitbreidingsmogelijkheden van de veranda op de website: https://www.tuinmaximaal.nl/webwinkel/terrasoverkappingen.htm

 

Variaties en uitbreidingsmogelijkheden

Veranda’s van Tuinmaximaal zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. De dakplaten zijn beschikbaar in veiligheidsglas of verschillende typen polycarbonaat. De polycarbonaat platen zijn verkrijgbaar in diverse typen: variërend van zonwerend tot zon doorlatend. Zowel de platen van polycarbonaat als van glas zijn standaard 980 mm breed.

 

U kunt de veranda verder uitbreiden met:

-          Dimbare LED verlichting

-          Terrasverwarming

-          Zijwand of spie van polycarbonaat

-          Glazen schuifwanden

-          Etc.

 

Marktleider Europa
Tuinmaximaal is marktleider in Europa met de verkoop van meer dan 20.000 veranda’s en glazen schuifwanden per jaar. Tuinmaximaal slaat alle schakels over en biedt daarom de laagste prijs garantie op vergelijkbare veranda’s. Alle veranda’s van Tuinmaximaal zijn voorzien van een CE keurmerk en voldoen hiermee aan de Europese bouwnormen.

 

Ga voor meer informatie naar www.tuinmaximaal.nl of bezoek de showroom. De showroom is 365 dagen per jaar geopend van 09:00 tot 18:00 uur en op doordeweekse werkdagen zelfs tot 21:00 uur. De koffie staat voor u klaar.

 

Genoemde prijzen zijn inclusief het op het moment van schrijven geldige BTW percentage van 21% en onder voorbehoud van wijzigingen hier in.

 

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Tuinmaximaal ( Bedrijf )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Eindhoven
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0402350528

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)