Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Herschel Inspire Wit infrarood paneel 750 Watt

Prijs: € 709,-

175 keer bekeken • Status: Actief

Slaapkamer, woonkamer, keuken, huis, kantoor, school 

De Herschel Inspire Wit infrarood panelen hebben een mooi design en houden elke slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer of andere ruimte in huis comfortabel warm. Deze infrarood panelen zonder frame zijn ook geschikt voor de verwarming van scholen, kantoren, praktijkruimtes, winkels.


Gemaakt in Duitsland

Het Herschel Inspire Wit infrarood paneel is gemaakt in Duitsland, heeft een degelijke kwaliteit en lange levensduur.


Techniek

Het Inspire Wit infrarood paneel heeft een Herschel COSIX© Element met een geavanceerde nano carbon techniek om infrarood stralen te maken. De metalen voorkant heeft een witte poedercoating met een licht korrelig structuur die de warmte goed en gelijkmatig over het hele paneel naar buiten geleidt. De oppervlakte temperatuur is 95 tot 105°C.


Energiezuinig

Door de techniek en het oppervlak verwarmt het Inspire Wit paneel zeer energiezuinig. Men kan 30 tot 60% energie besparen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Bij een normaal tot goed geïsoleerde ruimte is 75 tot 85 Watt vermogen aan infrarood panelen nodig per vierkante meter.


Thermostaat

Herschel infrarood panelen dienen te worden aangesloten op een geschikte, bij voorkeur Herschel thermostaat. Hierdoor kan men optimaal besparen op energieverbruik en staat het paneel niet onnodig aan.


Eenvoudig te monteren

Herschel infrarood panelen zijn voorzien van een ‘Easy-fix’ montagesysteem waardoor de panelen zeer eenvoudig en veilig te monteren zijn. De panelen zijn geschikt voor wand- en plafondmontage.

Datasheet

Reageer nu!

Contact-informatie

Luchtreinigeronline.nl ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Espel
(Flevoland, Nederland)
Tel: 0527-763677

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)