Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

bouw

Tado° Slimme Radiatorknop (Los)

Prijs: € 76,50

140 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Gebruik je gas voor je verwarming? Dan zijn je energiekosten de afgelopen jaren flink gestegen. De verwachting is dat de overheid de energiebelasting ook de komende jaren steeds zal blijven verhogen.

 

De beste manier om hierop te besparen is door gewoonweg minder gas te gaan gebruiken en hiermee dus op je stookkosten te besparen.

 

Lees hieronder in de beschrijving hoe je hier met het slimme thermostaat systeem van Tado tot 31% kunt besparen op je stookkosten.

 

*LET OP De tado° Slimme Thermostaat Radiatorknop is een aanvulling op de een van de twee Starterskit's en is niet zonder een van deze twee Starterskit's te gebruiken.

 

Tado° Slimme Thermostaat Radiatorknop

Met de tado° Slimme Radiatorknop en de app van  tado° kun je makkelijk de verwarming per ruimte bedienen.

Hij stuurt ook je radiatoren aan op basis van je locatie: Hij warmt je kamers op terwijl je op weg naar huis bent en bespaart op verwarmingskosten als je niet thuis bent.

 

Is er geen internetverbindig? of is de batterij van je telefoon leeg? Dan kun je de thermostaat natuurlijk ook handmatig bedienen.

 

Als je al een Slimme Radiatorknop Startkerskit (blok- of stadsverwarming) of een Slimme Thermostaat Starterskit (Eigen ketel) van een versie (V2/V3/V3+) hebt, dan kun je deze aanvullen met additionele Slimme Radiatorknoppen om onafhankelijk meerdere radiatoren aan te kunnen sturen.

 

Krijg advies van je eigen Klimaat Assistent 

 

De tado° Klimaat Assistent is ontwikkeld voor meer wooncomfort en nog minder energieverbruik. De Klimaat Assistent zorgt voor een gezonder binnenklimaat en laat je tot 31% besparen op je verwarmingskosten. De tado° Klimaat Assistent heeft de beschikking over de weersinformatie, zo kan de tado° nog beter inspelen op het verwarmen van je woning en de energierekening zo laag mogelijk houden.

 

Open raam detectie en Geofencing

Door de open raamdetectie merkt tado° wanneer een raam open staat en kan je de verwarming moeiteloos uit laten schakelen. De assistent weet d.m.v. geofencing of er iemand thuis is of juist niet en kan daarop de energie besparen. De assistent houdt zelfs de ketel in de gaten en laat je weten wanneer er onderhoud nodig is. De assistent geeft daarnaast ook nog inzichten over de vochtigheid, verwarmingsactiviteiten en energiebesparingsmogelijkheden.

 

Werkt samen met tado°

Werkt samen met Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo en IFTTT. Met Siri, Google home of Amazon Echo kun je tado° verwarmingssysteem bedienen met je stem. Met IFTTT kun je tado° verbinden met andere slimme apparaten.

Reageer nu!

Contact-informatie

FineSmart ( Bedrijf )
5 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Geleen
(Limburg, Nederland)
Tel: 0638366477

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)