Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Ubbink Zwembadpomp Poolmax Tp 75

Prijs: € 179,95

134 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Ubbink Poolmax Zwembadpomp met 560 watt vermogen

De Ubbink Poolmax TP 75 is een stevige zwembadpomp voor het verpompen van zwembadwater. Zwembadwater moet namelijk opgepompt worden voor reiniging of volledige verversing. De ubbink zwembadpomp poolmax plaatst u tussen het zwembad en het zandfilter. De poolmaxpomp zuigt water uit het zwembad op en pompt het door naar de tank van het zandfilter, waar het water ontdaan wordt van vuildeeltjes. Voor die tijd heeft de skimmer of zwembadput van het zwembad het grootste vuil - bijvoorbeeld blaadjes - al tegengehouden. Ook voor het in zijn geheel leegpompen van het zwembad is deze Ubbink zwembadpomp geschikt. Het leegpompen van het zwembad is een klus die om de drie à vier jaar gedaan moet worden. Deze Ubbink poolmaxpomp heeft een vermogen van 560 watt.

 

Verpompt 14400 liter per uur

De doorstroomcapaciteit van de Ubbink Poolmax TP 75 Zwembadpomp is 14400 liter per uur. De maximale werkdruk is 2,5 bar. De maximale opvoerhoogte bedraagt 10,5 meter. De poolmaxpomp kan water aan met een maximumtemperatuur van 50 graden Celsius. Een stekker met aardlekschakelaar en een extra kabel worden meegeleverd. De extra kabel is bijvoorbeeld te gebruiken voor een schakelklok. Ook is de levering inclusief vier slangkoppelingen: twee met 38 millimeter doorsnede en twee met 50 millimeter doorsnede. De standaard aansluiting voor de aan- en afvoer is bij deze poolmaxpomp anderhalve inch. 

 

Ubbink poolmax zwembadpomp voor droogopstelling

Deze zelfaanzuigende Ubbink pomp poolmax is bedoeld voor droogopstelling. Dit betekent dat de poolomaxpomp nooit in het water geplaatst mag worden. De Ubbink poolmaxpomp is uitgerust met automatische thermische bescherming. Het algehele beschermingstype is IPX5. De garantieperiode is bij de Ubbink Poolmax TP 75 zwembadpomp twee jaar.

 

Zie ook webshop, en betaal makkelijk en veilig met I-Deal, Paypal, Mister Cash, Credit Card, AfterPay voor achteraf betalen en op locatie is pinnen ook mogelijk.

MaJa Koi wordt door de klanten beoordeelt met een 9,5

Gratis verzending vanaf een bestelbedrag van € 25,- binnen Nederland en uitgezonderd de waddeneilanden.

Vanaf een bestelbedrag van € 50,- gratis verzending naar België.

MaJa Koi voor al je vijver en zwembadbenodigdheden.

MaJa Koi
Kijkakkers 2
6026 ER Maarheeze
0615396521
info@majakoi.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

MaJa Koi ( Bedrijf )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Maarheeze
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: +31615396521

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)